PUBLI

VENI, VIDI, DA VINCI: Οι καλεσμένοι του gala της IWC

Στο Διεθνές Σαλόνι Υψηλής Ωρολογοποιίας (SIHH) η IWC Schaffhausen γιόρτασε την κυκλοφορία της νέας της συλλογής Da Vinci.

Περίπου 1.000 VIP καλεσμένοι προσκλήθηκαν στη Γενεύη, μεταξύ των οποίων και αρκετοί πρεσβευτές της IWC και διεθνείς αστέρες, όπως οι ηθοποιοί Rosamund Pike, Vanessa Redgrave, James Marsden, Sonam Kapoor, Olga Kurylenko, Jean Reno, Naomie Harris, Zilin Zhang, Bolin Chen, Isabelle Huppert, Taylor Schilling και Patrick Stewart, οι θρύλοι των σπορ και των αγώνων αυτοκινήτου Nico Rosberg, Lewis Hamilton, Niki Lauda, Fabian Cancellara, Jan Frodeno και Jochen Mass, τα supermodel  Karolina Kurkova και Adriana Lima, καθώς και οι influencers Nicole  Warne, Kristina Bazan, Xenia Tchoumi και   Negin  Mirsalehi.

Η νέα συλλογή αποτελεί μια μοντέρνα εκδοχή του θρυλικού σχεδιασμού των ρολογιών Da Vinci της δεκαετίας του 1980. Η νέα σειρά, μαζί με τις καινοτομίες υψηλής ωρολογοποιίας, περιλαμβάνει και αρκετά χαρακτηριστικά που σχεδιάστηκαν στοχεύοντας στο γυναικείο κοινό, όπως οι μικρότερης διαμέτρου κάσες, οι κινούμενες προεξοχές για τα λουράκια, η στολισμένη με διαμάντια στεφάνη και τα δερμάτινα λουράκια του Οίκου Santoni σε διάφορα χρώματα‘, σχολιάζει ο Georges Kern, CEO της IWC Schaffhausen.

ΜΙΑ ΒΡΑΔΙΑ ΜΕ ΜΟΤΟ ‘ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ’

Ο Βρετανός κωμικός σταρ Rob Brydon ήταν ο οικοδεσπότης του gala, το όποιο είχε σαν μότο τη φράση: ‘Αποκρυπτογραφώντας την Ομορφιά του Χρόνου’. Ένα από τα highlights της βραδιάς ήταν η εμφάνιση της Δανής τραγουδίστριας MØ. Κατά τη διάρκεια του δείπνου, ο CEO Georges Kern έδωσε τη σκυτάλη στον διάδοχό του Christoph Grainger-Herr. Μια ταινία μικρού μήκους με τη συμμετοχή του Αμερικανού ηθοποιού Kevin Spacey παρουσίασε τις πιο σημαντικές στιγμές από τη 15ετή καριέρα του Georges Kern στην κορυφή της Ελβετικής ωρολογοποιίας. Στη συνέχεια οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μια όμορφα σκηνοθετημένη ολογραφική ταινία με τη συμμετοχή του ηθοποιού Joseph Mawle, που είναι γνωστός για το ρόλο του στη σειρά Game of Thrones. Η ταινία είχε ως θέμα τη διαρκή αναζήτηση του Leonardo da Vinci για τη σύνδεση της τέχνης με την αισθητική.

ΠΛΗΘΟΣ ΠΡΕΣΒΕΥΤΩΝ ΤΗΣ IWC ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΩΝ ΑΣΤΕΡΩΝ ΣΤΟ RED CARPET

Ένας μεγάλος αριθμός πρεσβευτών της IWC και διεθνών αστέρων, όπως οι ηθοποιοί Rosamund Pike, Vanessa Redgrave, James Marsden, Sonam Kapoor, Olga Kurylenko, Jean Reno, Naomie Harris, Zilin Zhang, Bolin Chen, Isabelle Huppert, Taylor Schilling και Patrick Stewart, οι θρύλοι των σπορ και των αγώνων αυτοκινήτου Nico Rosberg, Lewis Hamilton, Niki Lauda, Fabian Cancellara, Jan Frodeno και Jochen Mass, τα supermodel  Karolina Kurkova και Adriana Lima, και οι influencers Nicole Warne, Kristina Bazan,  Xenia Tchoumi και Negin Mirsalehi πέρασαν από το κόκκινο χαλί. 

ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΑΝ ΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΣΤΗΝ SIHH.

 

Αρκετοί από τους πρεσβευτές της IWC επισκέφτηκαν την έκθεση SIHH την προηγούμενη ημέρα του event. Στο περίπτερο της IWC, το οποίο είχε σχεδιαστεί σε στυλ Ιταλικού palazzo, είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τη νέα συλλογή ρολογιών. Στο κέντρο του περιπτέρου υπήρχε ένα τεράστιο τρισδιάστατο σχέδιο του ‘Λουλουδιού της Ζωής’. Το γεωμετρικό αυτό σχήμα που σχεδιάστηκε από τον da Vinci στο έργο του ‘Codex Atlanticus’, βρίσκεται επίσης σκαλισμένο στο πίσω μέρος της κάσας του Da Vinci Automatic  36 και του Da Vinci Automatic Moon Phase 36.

Μαζί με τα μοντέλα που σχεδιάστηκαν αποκλειστικά για γυναίκες παρουσιάστηκε και το unisex Da Vinci Automatic. Οι λάτρεις της Haute Horlogerie ενθουσιάστηκαν με τα Da Vinci Perpetual Calendar Chronograph και Da Vinci Tourbillon Rétrograde Chronograph.