PUBLI

Wash & Go Launch Event 2017

Την Τρίτη 4 Απριλίου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το Launch Event του Wash & Go στον ατμοσφαιρικό χώρο του Κ8 Point στο Μοναστηράκι, στο κέντρο της Αθήνας. Η εκδήλωση σηματοδότησε την έναρξη της νέας καμπάνιας “My Life My Shampoo”.

Από τη βραδιά δεν θα μπορούσε να λείπει και το κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας, η Demy. H δημοφιλής τραγουδίστρια εμφανίστηκε στη σκηνή τραγουδώντας μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της. Οι καλεσμένοι παρασύρθηκαν στον ρυθμό της μουσικής απολαμβάνοντας τη μοναδική της φωνή και λαμπερή σκηνική της παρουσία.

Παρόντες ήταν επίσης και οι υπόλοιποι ambassadors της ενέργειας: η Ελιάνα Χρυσικοπούλου, η Λαβίνια Σταθάκη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, όλοι τους πολύ ενθουσιασμένοι για τη συμμετοχή τους στην ενέργεια “My Life My Shampoo”.

Ο Ιάκωβος Πουτάκογλου (Group Brand Manager Cosmetics) και η Κατερίνα Μπαμπούκου (Brand Manager) από τον όμιλο Σαράντη καλωσόρισαν τους καλεσμένους, αναφέρθηκαν τόσο στην ιστορία του Wash & Go όσο και στο περιεχόμενο της ενέργειας “My Life My Shampoo” τονίζοντας πως η καμπάνια αποτελεί έναν εορτασμό των όμορφων καθημερινών στιγμών που μοιραζόμαστε είτε με αγαπημένα μας πρόσωπα είτε με τον εαυτό μας και σημειώνοντας πως η συμμετοχή όλων είναι σημαντική καθώς η καμπάνια φέρει φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

Οι καλεσμένοι είχαν τη δυνατότητα να γευτούν cocktails εμπνευσμένα από τα φυσικά συστατικά των προϊόντων Wash & Go, όπως το χαμομήλι, το μέλι, το ρόδι και τα βότανα και αποχωρώντας έλαβαν ένα ιδιαίτερο δώρο που περιλάμβανε προϊόντα Wash & Go, custom made ακουστικά και διακοσμητικά γλαστράκια με βότανα.