PUBLI

World Class Fine Drinking Thessaloniki

Η μεγάλη γιορτή του καλού ποτού συνεχίζεται μέχρι τις 25 Νοεμβρίου

Το World Class Fine Drinking Thessaloniki, ο μοναδικός θεσμός εξερεύνησης στη κουλτούρα των εκλεκτών ποτών και των εκλεπτυσμένων γεύσεων, επισκέφτηκε την υπέροχη Θεσσαλονίκη και προσέφερε μοναδικές γευστικές εμπειρίες. Μέσα στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο στήθηκε ένας ειδυλλιακός pop up χώρος και για τρεις ημέρες, 15, 16 & 18 Νοεμβρίου οι επισκέπτες μυήθηκαν στη φιλοσοφία του Fine Drinking και της τέχνης των perfect serves.

Όλοι όσοι παρευρέθηκαν στην μοναδική αυτή γιορτή του καλού ποτού έζησαν εμπειρίες βγαλμένες από την κουλτούρα των κορυφαίων spirits, γνώρισαν μοναδικές γεύσεις και αρώματα, ενώ πήραν μια μικρή γεύση του τι σημαίνει fine drinking. Σε αυτό το δημιουργικό πάντρεμα των εκλεκτών υλικών και των αισθήσεων, κορυφαίοι bartenders έγιναν οι ξεναγοί της βραδιάς για όσους θέλησαν να μάθουν τα μυστικά πίσω από την premium τέχνη των perfect serves και να γνωρίσουν καλύτερα τα μυστικά των exclusive fine drinking menus.

Η μοναδική αυτή εμπειρία όμως δε σταματά στο Βελλίδειο! Το ταξίδι του fine drinking συνεχίζεται μέχρι και τις 25 Νοεμβρίου με συνταξιδιώτες τα 24 συμμετέχοντα bars της Θεσσαλονίκης. Αναζητήστε fine drinking εμπειρίες και δοκιμάστε πολλά ευφάνταστα serves, όπως ένα “Sea Angel” με ουίσκι Talisker 10 y.o., αμάρο βοτάνων και τόνικ, το οποίο συνοδεύεται υπέροχα με στρείδι με θαλασσινή αύρα ή ένα “Golden Era” με Scotch ουίσκι Johnnie Walker Gold Label Reserve, λικέρ μανταρινιού, χυμό γκρέιπφρουτ και σαγκουίνι, ή ακόμα και ένα perfect serve με τεκίλα Don Julio Añejo, το οποίο συνοδεύεται από αλμυρή καραμέλα. Τα συμμετέχοντα bars της πόλης μας είναι τα εξής:

Για περισσότερες πληροφορίες για το World Class Fine Drinking Thessaloniki, επισκεφτείτε την σελίδα του World Class Greece στο Facebook και ενημερωθείτε αναλυτικά.

#FineDrinkingThessaloniki  #WorldClassGreece  #GetServed  #DrinkResponsibly

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ