PUBLI

Ώρα να επανεστιάσεις και να προχωρήσεις με το BOSS BOTTLED TONIC

Το νέο άρωμα από το εμβληματικό χαρτοφυλάκιο του BOSS BOTTLED, το BOSS BOTTLED TONIC, αποκαλύπτει μια νέα έκφανση της σύγχρονης αρρενωπότητας, καλώντας τον άνδρα του σήμερα να διαθέσει λίγο χρόνο για να επανεστιάσει στον δρόμο προς την επιτυχία.

Στους σύγχρονους, όλο και πιο γρήγορους ρυθμούς, ο σημερινός άνδρας αναγνωρίζει τη σημασία του να κάνει ένα βήμα πίσω και να αναζητήσει στιγμές, για να βελτιώσει την προοπτική του να προχωρήσει μπροστά. Δυναμικό, αφοσιωμένο και με πάθος για επιτυχία, το BOSS BOTTLED TONIC εμπεριέχει αυτή την ανάγκη του άνδρα και, μέσα από τη μοναδική οσφρητική υπογραφή του, του δίνει δύναμη να πετύχει τους στόχους του.

Αρρενωπό φρέσκο άρωμα, το BOSS BOTTLED TONIC αποτελεί ένα πολυτελές μίγμα από σοφιστικέ νότες κίτρου, μπαχαρικών και ξύλου προκειμένου να δώσουν μια πιο ελαφριά και αναζωογονητική διάσταση στο κλασσικό άρωμα.

Το BOSS BOTTLED TONIC ανοίγει με γεύση γκρέιπφρουτ, πικρό πορτοκάλι και λεμόνι αναμιγμένα με μήλο προκειμένου να πετύχει μία ώθηση φρεσκάδας και  φωτεινότητας. Αυτή η συμφωνία φέρνει μια διακριτική κομψότητα με πικρές λεπτομέρειες, επαναλαμβάνοντας το δυναμικό συνδυασμό των αντιθέσεων που αντανακλούν την ισορροπία  που ο σημερινός άνδρας παλεύει για την επίτευξη των στόχων του παραμένοντας πιστός στις αξίες του.

Με την ένταξη του τζίντζερ, ένας απότομος αναβρασμός φέρνει μια αναπάντεχη ζωντάνια στο δροσερό άνοιγμα του αρώματος. Ενώ ενισχύεται το δυναμικό τρίο από γαρύφαλλο, γεράνι και κανέλλα που βρίσκεται στην καρδιά, το τζίντζερ προσθέτει ένα νέο μοναδικό στοιχείο στο μείγμα. Διαπεραστικό και παράλληλα συγκροτημένο, ακριβώς όπως και ο άνδρας που το φοράει.

Διατηρώντας την εκλεπτυσμένη ποιότητα του στεγνού ξύλου που υπάρχει στο κλασσικό άρωμα, το οξύ, ευγενές βετιβέρ θυμίζει τον πλούτο της γης φέρνοντας στη ζωή την αυθεντικότητα και τις αξίες του σημερινού άνδρα που τον ακολουθούν πάντα.

Το BOSS BOTTLED TONIC είναι αιχμάλωτο μέσα στο εμβληματικό κλασσικό μπουκάλι του BOSS BOTTLED, τώρα με ένα αναζωογονητικό μπλε χυμό που αναδεικνύει τη φωτεινότητα και τη ζωντάνια του. Η απόσταξη μιας φρέσκιας στιγμής διαύγειας, που ο σύγχρονος άνδρας χρειάζεται.

Ο φωτογράφος, Cliff Watts, είναι ο δημιουργός της νέας καμπάνιας του BOSS BOTTLED TONIC, απεικονίζοντας τον σημερινό άνδρα και τις αξίες του: θάρρος, δύναμη και ακεραιότητα. Το αποτέλεσμα είναι μια συλλογή από εικόνες με μια αίσθηση ανανέωσης και επιτυχίας.