Χρυσό βραβείο για το Wyndham Grand Athens στην κατηγορία «Καλύτερο ξενοδοχείο πόλης» των Tourism Awards 2018

Με μία ακόμη σημαντική διάκριση τιμήθηκαν το Wyndham Grand Athens και η Zeus International, που έχει αναλάβει τη διαχείριση του ξενοδοχείου, στα φετινά Tourism Awards.
SHARES

Το Wyndham Grand Athens απέσπασε το Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία «καλύτερο ξενοδοχείο πόλης» για το 2018 σε μια φαντασμαγορική τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος την περασμένη εβδομάδα. Το βραβείο παρέλαβε ο Γενικός Διευθυντής του Ομίλου της Zeus International κος Γιώργος Μαργαρίτης.

Το Wyndham Grand Athens, το οποίο λειτουργεί από τον Δεκέμβριο του 2016, έχει ήδη καταφέρει να καθιερωθεί στον ξενοδοχειακό χάρτη της Αθήνας, δίνοντας νέα πνοή στο κέντρο της πόλης και προσφέροντας μοναδικές υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών για τον πλέον απαιτητικό επισκέπτη. Παράλληλα, έχει συμβάλει καθοριστικά τόσο στην εμπορική όσο και στην αισθητική αναβάθμιση της ευρύτερης περιοχής.

«Η διάκρισή μας στα φετινά Tourism Awards μας γεμίζει με ιδιαίτερη ικανοποίηση καθώς έρχεται ως ανταπόδοση των προσπαθειών και των προσδοκιών μας να κάνουμε το Wyndham Grand Athens το καλύτερο ξενοδοχείο της Αθήνας» σημειώνει ο Γιώργος Μαργαρίτης,  Γενικός Διευθυντής του Ομίλου της Zeus International και καταλήγει λέγοντας: «Η διεθνής εμπειρία της Zeus International και το όνομα της Wyndham Hotel Group αποτέλεσαν τα εχέγγυα της επιτυχίας για το Wyndham Grand Athens και είμαστε βέβαιοι πως η συνέχεια θα είναι καλύτερη».

Επί τέσσερα συναπτά έτη, τα βραβεία Tourism Awards επιβραβεύουν και αναδεικνύουν τις καλές πρακτικές και καινοτόμες πρωτοβουλίες στον κλάδο του τουρισμού. Τη φετινή διοργάνωση τίμησαν με την παρουσία τους περισσότερα από 700 στελέχη και προσωπικότητες του τουριστικού κλάδου ενώ οι εταιρείες που βραβεύτηκαν λειτουργούν ως πολύτιμα παραδείγματα καινοτόμων υπηρεσιών, εμπλουτισμού του τουριστικού προϊόντος και επιμήκυνσης της τουριστικής σεζόν. Τα βραβεία διοργανώνει το Hotel & Restaurant της Boussias Communications, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του ΕΟΤ.

Share
Follow
 

Best of Network

 

Μια μεγάλη αλητεία

Μικρές ιστορίες για τυχαίους ανθρώπους από τον Οδυσσέα Ιωάννου.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη γενναιοδωρία για έναν άντρα από το να κάνει μία γυναίκα να αισθάνεται όμορφη. Να της το λέει κυρίως όταν τη βλέπει να τρεμοσβήνει.

Θέατρο

Στα αποδυτήρια του Red Speedo

Μια βουτιά στο μυαλό των ηρώων του έργου του Lucas Hnath που παρουσιάζεται στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.

PROMO
Social Man
Newsletter

Το ΟΝΕΜΑΝ επιλέγει και σου στέλνει τα καλύτερα θέματα στο email σου.