Υποδεχτείτε το νέο έτος με όμορφα, υγιή, πυκνά μαλλιά! - News of the brands - News of the brands
 

Υποδεχτείτε το νέο έτος με όμορφα, υγιή, πυκνά μαλλιά!

Η ακούρευτη συνεδρία μεταμόσχευσης μαλλιών FUE είναι η πλέον πρωτοποριακή μέθοδος εμφύτευσης μαλλιών.
SHARES

Ακόμη και εν μέσω γιορτών μπορεί να λυθεί οριστικά το πρόβλημα της αραίωσης μαλλιών και το κυριότερο χωρίς αυτό να γίνει αντιληπτό από τον κοινωνικό σας κύκλο. Η ακούρευτη συνεδρία μεταμόσχευσης μαλλιών με τη σύγχρονη, αναίμακτη τεχνική FUE προσφέρει ακριβώς αυτό που υπόσχεται: Την αποκατάσταση της πυκνότητας χωρίς να επηρεαστεί το μήκος των μαλλιών.  Ρωτήσαμε τον πλαστικό χειρουργό και Επιστημονικό Διευθυντή της εξειδικευμένης κλινικής Advanced Hair Clinics (βραβευμένης ως καλύτερης κλινικής μεταμόσχευσης μαλλιών στον κόσμο για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά),  Δρ Αναστάσιο Βεκρή, να μας εξηγήσει περισσότερα για την τεχνική και τα αποτελέσματα.

Η θέα της αραίωσης μαλλιών στον καθρέφτη δεν μπορεί παρά να κατακλύσει με ανησυχία και άγχος κάθε άνδρα που ενδιαφέρεται να διατηρήσει μια νεανική και δυναμική εικόνα, απαραίτητη για τις κοινωνικές και επαγγελματικές του σχέσεις. Οι παράγοντες που μπορεί να οδηγήσουν σε τριχόπτωση και στη συνέχεια στην αραίωση των μαλλιών είναι πολλοί, αλλά η μεταμόσχευση μαλλιών είναι η μόνη μέθοδος που μπορεί να δώσει οριστική λύση στο πρόβλημα.

«Η ακούρευτη συνεδρία μεταμόσχευσης μαλλιών FUE είναι η πλέον πρωτοποριακή μέθοδος εμφύτευσης μαλλιών κατά την οποία  εξάγονται  τα τριχοθυλάκια από το πίσω μέρος του κεφαλιού, την λεγόμενη δότρια χώρα,   και στη συνέχεια εμφυτεύονται ένα προς ένα στη λήπτρια ζώνη όπου παρατηρείται η αραίωση. Η μέθοδος αυτή δεν αφήνει σημάδια και ουλές στη δότρια περιοχή, όπως συμβαίνει με παλαιότερες μεθόδους εμφύτευσης (FUT/Strip) και έτσι το αποτέλεσμα είναι απόλυτα φυσικό» τονίζει ο πλαστικός χειρουργός Δρ Αναστάσιος Βεκρής. Με την Ακούρευτη συνεδρία FUE, το πλεονέκτημα είναι ότι μπορεί  να πραγματοποιηθεί  μεταμόσχευση μαλλιών χωρίς να επηρεαστεί στο ελάχιστο το μήκος των μαλλιών, καθώς δεν απαιτείται κούρεμα ή ξύρισμα. Εμφυτεύονται τα τριχοθυλάκια ανάμεσα στα ήδη υπάρχοντα μαλλιά και έτσι δεν είναι καθόλου αντιληπτό ότι ο ασθενής υποβλήθηκε σε κάποιου είδους επέμβαση. Η μέθοδος έχει ιδιαίτερη ζήτηση από δημόσια πρόσωπα αλλά και από όσους θέλουν να επιστρέψουν άμεσα στις δραστηριότητές τους, χωρίς να αποκαλυφθεί το γεγονός της επέμβασης στον περίγυρό  τους. 

Μάθετε περισσότερα για τη μέθοδο:

https://www.youtube.com/watch?v=V744cWVPttM

Info: Advanced Hair Clinics www.advancedhairclinics.gr / info@advancedhairclinics.gr

 

Αθήνα: 210 6980451

Κηφισιά: 210 6232220

Γλυφάδα: 210 8980444

Θεσσαλονίκη: 2310  224240

Πάτρα:  2610 226562

Ρόδος: 22410 32700

Λεμεσός: 00357 25251040

Share
Follow
 

Τα καλύτερά μας

Longread

Ηρακλειά: Τρεις μαθητές και γύρω γύρω θάλασσα

Περάσαμε 48 ώρες με τους ανθρώπους που δίνουν ζωή στο μονοθέσιο δημοτικό σχολείο του νησιού.

Best of Network

 

Το μπορείς αυτό που έχεις γίνει;

Μικρές ιστορίες για τυχαίους ανθρώπους από τον Οδυσσέα Ιωάννου.

Mια τελευταία φορά. Τον άκουσε από την αρχή ως το τέλος. Περισσότερο από την μουσική και τα λόγια περίμενε να ακούσει τα χτυπήματα και τις μικρές χαρακιές που τις θυμόταν μία μία.

Μάθε τα πάντα για φετινά βραβεία
PROMO
Social Man
Newsletter

Το ΟΝΕΜΑΝ επιλέγει και σου στέλνει τα καλύτερα θέματα στο email σου.