PUBLI

Ζαγκόρ #10: Κυκλοφορεί σήμερα Παρασκευή 2 Μαρτίου πανελλαδικά!

Το Ζαγκόρ #10 μπορείτε να το παραγγείλετε απευθείας από τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΙΚΡΟΣ ΗΡΩΣ.

– Στο β’ μέρος της ιστορίας του Ζαγκόρ Ο Ζαγκόρ διηγείται…, ο ήρωας μας συνεχίζει την εξιστόρηση της ζωής του. Η άσβεστη δίψα του για εκδίκηση για το χαμό των γονιών, θα ικανοποιηθεί μόνο αφού σκοτώσει τον δολοφόνο τους, Σάλομον Κίνσκυ. Όμως, ο θάνατος του Κίνσκυ θα αλλάξει τη ζωή του μια για πάντα!

– Στο β΄ μέρος της ιστορίας του Μίστερ Νο με τίτλο Ένας νεαρός Αμερικάνος, ο νεαρός Τζέρι Ντρέικ έχοντας γνωρίσει τον περίεργο Ντε Μοΐν και τους δικούς του, αρχίζει να νιώθει τη θαλπωρή μιας φυσιολογικής οικογένειας… Για να ανακαλύψει όμως σύντομα ότι κάτι δεν πάει καλά…

– Στη νέα ιστορία του Τεξ με τίτλο Πυροβολήστε τον πιανίστα (Color Tex #12, Νοέμβριος 2017) σε σενάριο P. Ruju και σχέδιο P. Frisenda, ο «Αετός της Νύχτας» έρχεται αντιμέτωπος με έναν αδίστακτο πιανίστα!

– Τέλος, το καθιερωμένο δισέλιδο αφιέρωμα του Λευτέρη Ταρλαντέζου είναι αφιερωμένο στον μέγιστο κομίστα και animator Richard Corben που τιμήθηκε με το σημαίνον Μεγάλο Βραβείο στο 45ο Διεθνές Φεστιβάλ Κόμικς της Angouleme!

 

Το Ζαγκόρ #10 (καθώς και προηγούμενα τεύχη) μπορείτε να το παραγγείλετε απευθείας από τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΙΚΡΟΣ ΗΡΩΣ μέσω του www.mikrosiros.gr ή τηλεφωνικά στο 210-8983824!