Ζαγκόρ #7:Κυκλοφορεί από τις 6 Δεκεμβρίου! - News of the brands - News of the brands
 

Ζαγκόρ #7:Κυκλοφορεί από τις 6 Δεκεμβρίου!

Το πολυαναμενόμενο Ζαγκόρ #7 με ιστορίες των Ζαγκόρ, Μίστερ Νο και Τεξ βρίσκεται στα περίπτερα όλης της Ελλάδας από τις 6 Δεκεμβρίου!
SHARES

Περιέχει τρεις κορυφαίες ιστορίες:

Στο α’ μέρος της ιστορίας του Ζαγκόρ με τίτλο “Η αρχαία κατάρα” (Color Zagor #5, Αύγουστος 2017) σε σενάριο J. Rauch και σχέδιο G. Ferri, G. Sedioli κ’ M. Verni, o γιατρός Μετρέβελιτς καλεί τον Ζαγκόρ και τον Τσίκο στο νέο αγρόκτημα της κόρης του Αλίν και της συζύγου του. Η σκιά ενός σκοτεινού παρελθόντος που φαινόταν να έχει ξεχαστεί, τώρα επιστρέφει απειλητικά για τη νεαρή γυναίκα...

 

Το α’ μέρος μιας από τις top ιστορίες του Μίστερ Νο έχουμε αυτή τη φορά για εσάς. Έχει τίτλο «Εξωγήινος» (Mister No #107-108, Απρίλιος-Μάιος 1984) και είναι σε σενάριο του T. Sclavi και σχέδιο των R. Diso κ’ F. Civitelli. Χτυπημένο από ένα ιπτάμενο αντικείμενο, το Πάιπερ του Μίστερ Νο συντρίβεται στη ζούγκλα, όπου κάποιοι ντόπιοι τον υποβάλλουν σε τελετουργίες. Και είναι έτοιμοι να τον σκοτώσουν, όταν ο ήρωας μας σώζεται από έναν ...σοβιετικό αστροναύτη που προσγειώθηκε στο δάσος!

Τέλος στο α’ μέρος της ιστορίας του Τεξ με τίτλο «Οι δαίμονες του Βορρά» (Tex #600, Οκτώβριος 2010) σε σενάριο M. Boselli και σχέδιο G. Ticci, το Φορτ Χόουπ, ένα απομονωμένο φυλάκιο στην έρημη Βορειοδυτική Επικράτεια, δέχεται επίθεση από μια άγνωστη φυλή. Για να ανακαλύψει τι έχει συμβεί σε δυο νεαρούς αξιωματικούς, ο συνταγματάρχης Μπράντον διοργανώνει μια αποστολή διάσωσης, στην οποία συμμετέχουν και οι Τεξ, Κάρσον, ο γιος του Κιτ και ο Τάιγκερ Τζακ!

Το Ζαγκόρ #7 (καθώς και προηγούμενα τεύχη) μπορείτε να το παραγγείλετε απευθείας από τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΙΚΡΟΣ ΗΡΩΣ μέσω του www.mikrosiros.gr ή τηλεφωνικά στο 210-8983824!

 

Share
Follow
 

Τα καλύτερά μας

Longread

Ηρακλειά: Τρεις μαθητές και γύρω γύρω θάλασσα

Περάσαμε 48 ώρες με τους ανθρώπους που δίνουν ζωή στο μονοθέσιο δημοτικό σχολείο του νησιού.

Best of Network

 

Το μπορείς αυτό που έχεις γίνει;

Μικρές ιστορίες για τυχαίους ανθρώπους από τον Οδυσσέα Ιωάννου.

Mια τελευταία φορά. Τον άκουσε από την αρχή ως το τέλος. Περισσότερο από την μουσική και τα λόγια περίμενε να ακούσει τα χτυπήματα και τις μικρές χαρακιές που τις θυμόταν μία μία.

Μάθε τα πάντα για φετινά βραβεία
PROMO
Social Man
Newsletter

Το ΟΝΕΜΑΝ επιλέγει και σου στέλνει τα καλύτερα θέματα στο email σου.