ENTERTAINMENT

Ευχαριστούμε, Radiohead! Ας θυμηθούμε 5 κορυφαίες σκηνές του επικού ‘Wicker Man’ με τον Nicolas Cage

Με αφορμή το καινούριο κλιπ των Radiohead, το Oneman θυμάται την ταινία που αγαπάμε να κράζουμε.

‘Οι Radiohead έσβησαν τα ίχνη τους από το Διαδίκτυο!’ αναφώνησε το Ίντερνετ ολάκερο και οι φαν προετοιμάστηκαν αμέσως για κάτι καινούριο, αφού με κάθε νέα τους κυκλοφορία τα τελευταία χρόνια, η μπάντα επιστρατεύει κάποιο τέχνασμα για να θυμηθούμε πόσο μας έλειψαν.

 

Αυτή τη φορά, επέστρεψαν με το σινγκλ ‘Burn The Witch’ και ένα βίντεο από τον σκηνοθέτη Chris Hopewell που τους είχε δώσει ένα βραβείο MTV Best Art Direction για το ‘There, There’ το 2003. Το ‘Burn The Witch’ είναι φτιαγμένο με την τεχνική του stop motion και είναι ουσιαστικά μία animated εκδοχή του κλασικού βρετανικού θρίλερ ‘The Wicker Man’ του 1973, με τους Edward Woodward και Christopher Lee. 

 

Μαζί με το ορίτζιναλ ‘Wicker Man’ όμως, θυμηθήκαμε και το remake του 2006. Ξέρεις, τη χειρότερη ταινία όλων των εποχών με τον Nicolas Cage. Είναι δύσκολο να βιώσεις την υπέρτατη οντότητα της ταινίας χωρίς να τη δεις ολόκληρη, αλλά κάτι θα καταφέρουμε και με τις αγαπημένες μας σκηνές.

“Not the bees!”

 

“Step Away from the Bike”

 

“How’d It Get Burned?”

 

Cage vs. Sister Beech

 

Ποια αρκούδα του ‘The Revenant’;

 

Ο Cage κέρδισε μία υποψηφιότητα για το Βραβείο Χειρότερου Ηθοποιού στα Razzie Awards για την ταινία, μαζί με μία υποψηφιότητα για Χειρότερο Κινηματογραφικό Ζευγάρι. Εννοείται πως το ταίρι του για το δεύτερο ήταν το κουστούμι αρκούδας στην παραπάνω σκηνή. Η ταινία ήταν επίσης υποψήφια για Χειρότερη Ταινία, Χειρότερο Σενάριο και Χειρότερο Remake.

Διάβασε επίσης: Αναλύουμε όλη τη φιλμογραφία του Νίκολας Κέιτζ – Είναι καλός ή κακός ηθοποιός;

Ποια είναι η χειρότερη ταινία που έχετε δει;