ΣΙΝΕΜΑ

Η σόλο ταινία ‘Harley Quinn’ θα έχει την υπογραφή της Margot Robbie

Οι επόμενες κινήσεις για τον δημοφιλή χαρακτήρα ετοιμάζονται και η ηθοποιός αναλαμβάνει τα ηνία.

Η Margot Robbie είχε την απόλυτη στήριξη των φαν της Harley Quinn από τη στιγμή που ανακοινώθηκε ότι είχε αναλάβει τον ρόλο, αλλά με τον καιρό φάνηκε ότι και η ίδια είχε πάθει μεγάλο έρωτα με τον χαρακτήρα, σε σημείο που δήλωσε ότι θα μπορούσε να παίζει τη Harley “για πάντα”.

Ο ενθουσιασμός της θα μπορούσε να ερμηνευτεί και ως τα κάστανα που βγαίνουν από τη φωτιά, ειδικά μετά την αποτυχία που είχε το ‘Suicide Squad’ με τους κριτικούς και μέρους των φαν, αλλά όσα έχει δρομολογήσει για το επόμενο διάστημα φαίνονται να επιβεβαιώνουν την αγάπη της για τον χαρακτήρα.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός έκλεισε συμφωνία με τη Warner Bros. για συνεργασία στην παραγωγή της σόλο ταινία της Harley Quinn, που μάλιστα θα συμπεριλάβει και άλλες (αντι;)ηρωίδες της DC, όπως και για τη μεταφορά του βιβλίου ‘Queen of the Air’ του Dean N. Jensen με πρωταγωνίστρια την ίδια.

Πρόκειται ουσιαστικά για μία συμφωνία περιορισμένου χρονικού διαστήματος όπου τα δύο μέρη – στην προκειμένη περίπτωση η WB και η LuckyChap Entertainment της Robbie – θα αναλάβουν να αναπτύξουν το καλύτερο δυνατό κόνσεπτ από όσα θα πέσουν στο τραπέζι.

Η LuckyChap Entertainment ήταν μία έμπνευση της ηθοποιού με σκοπό να κάνει παραγωγή ταινιών με έμφαση στους γυναικείους χαρακτήρες, αλλά και τη συνεργασία με σκηνοθέτιδες και γυναίκες σεναριογράφους, γιατί όπως λέει “αν δεν υπάρχουν ρόλοι που θες να παίξεις, τότε πρέπει με κάποιον τρόπο να τους δημιουργήσεις”.