ΣΙΝΕΜΑ

Ο Batman δεν είναι ο μόνος που θα κάνει εμφάνιση στο ‘Suicide Squad’

Μετά την εμφάνιση του Batman που αποκάλυψε το τελευταίο τρέιλερ του ‘Suicide Squad’, μαθαίνουμε ότι ένας ακόμα δημοφιλής χαρακτήρας της DC θα κάνει τη βόλτα του από την ταινία.

Ένας μήνας μας χωρίζει πλέον από το ‘Suicide Squad’, αλλά τα νέα βγαίνουν με συχνότητα που θυμίζουν περισσότερο making of μιας ταινίας και λιγότερο την κλασική περίοδο που προηγείται της πρεμιέρας.

Στο φετινό Comic-Con του Σαν Ντιέγκο είδαμε το τελευταίο τρέιλερ της ταινίας, και σας προτρέψαμε μάλιστα να κάνετε έναν κόπο και να το δείτε κι εσείς παρά τον βομβαρδισμό που έχετε μάλλον υποστεί από τα 23492 τρέιλερ που έχουν βγει, κυρίως γιατί ήταν το πρώτο που έδωσε κάποιες παραπάνω πληροφορίες για τον λόγο και τον τρόπο που συγκεντρώνεται η ομάδα.

Εκτός από αυτές τις πληροφορίες όμως, το τρέιλερ επιβεβαίωσε με ένα πολύ σύντομο καρέ και την εμφάνιση του Batman, που είχαν προλάβει κάποιοι να προδώσουν όταν έσκασε μύτη στα γυρίσματα ο Affleck α λα Batfleck. Τώρα όμως μαθαίνουμε από τις σημειώσεις των κριτικών που έχουν αρχίσει και βλέπουν σιγά-σιγά την ταινία, ότι ο Batman δεν είναι ο μόνος χαρακτήρας της DC που θα είναι στην ταινία.

Εννοείται ότι ακολουθούν spoilers.

Τον είδαμε στο footage της ‘Justice League’ να κρατάει για αναμνηστικό το batarang του Bruce Wayne και τώρα θα πάρει φόρα (χεχε φόρα το πιάσατε χε ok τέλος) και για το ‘Suicide Squad’.

Δεν ξέρουμε αν ο Flash θα βρεθεί στην ταινία με προτροπή του Batman, αλλά η λογική λέει ότι θα είναι εκεί με δική του βούληση και συγκεκριμένα για να ξαναμαντρώσει (ίσως, μάλλον, λέμε τώρα) τον Boomerang που υποδύεται ο Jai Courtney στην ταινία. Ο (Captain) Boomerang είναι παραδοσιακός κακός στα κόμικ του Flash κι έχει κάνει περάσματα και στις τηλεοπτικές σειρές της DC.

Πριν τον δούμε ξανά στο footage του Comic-Con, είχαμε δει τον Flash για τελευταία φορά στο ‘Batman v Superman’ να προειδοποιεί τον Bruce για το ζοφυρό μέλλον που θα φέρει ο Superman, σε μία σεκάνς μεταξύ οράματος και time travel. Γι’ αυτό, βέβαια, είμαστε ακόμα μακριά.

Έχεις έναν ακόμα λόγο να ανυπομονείς για την ταινία;