ΣΙΝΕΜΑ

Η παρέα επιστρέφει: Δείτε πρώτοι το ‘Τ2 Trainspotting’

21 χρόνια μετά, όλη παρέα του 'Trainspotting' ξαναχτυπά, και το PopCode σου χαρίζει διπλές προσκλήσεις για να δεις πρώτος το πολυαναμενόμενο σίκουελ.

Πότε είδες για πρώτη φορά το ‘Trainspotting’, τότε, #21yearsago; Σε είχαν αφήσει να πας σινεμά ή ήσουν μικρός ακόμα; Θυμάσαι το σάλο που είχε γίνει; Μέχρι και να κατέβει η ταινία ζητούσαν διάφοροι συντηρητικοί, ποιος να το έλεγε πως 20 χρόνια θα ήταν ένα απόλυτο σημείο αναφοράς για τους σημερινούς 30+άρηδες. Έτσι είναι αυτά- δε μπορείς ποτέ να φανταστείς ποιο κομμάτι ποπ κουλτούρας θα σημαδέψει μια ολόκληρη γενιά, απλώς ξυπνάς μια μέρα, 20 χρόνια μετά, και υπάρχει τρέιλερ για το σίκουελ και οι πάντες κλαίνε από συγκίνηση.

Το σίκουελ #Τ2trainspotting λοιπόν βρίσκει όλη την παλιοπαρέα ξανά μαζί, κι όταν λέμε όλη, εννοούμε όλη. Όχι μόνο το καστ, που ξανασυστήνεται με φράσεις όπως “τι έκανες λοιπόν… όλα αυτά τα 21 χρόνια;” αλλά και τους ανθρώπους πίσω από την κάμερα, δηλαδή τον σκηνοθέτη Danny Boyle, οσκαρικό δημιουργό πλέον.

Η εμπειρία της ζωής που έχει περάσει στο ενδιάμεσο εντοπίζεται τόσο στους χαρακτήρες όσο και στο κοινό που τους κοιτά. Η ατάκα πλέον είναι “choose facebook, twitter, instagram and hope that someone, somewhere, cares.” Έχουμε Ewan McGregor, Jonny Lee Miller, Robert Carlyle και Kelly MacDonald ξανά μαζί μας, 20 χρόνια μετά, να προσπαθούν -ακόμα- να διαλέξουν ζωή.

Το PopCode σου χαρίζει διπλές προσκλήσεις για την avant premiere του πολυαναμενόμενου σίκουελ, που θα γίνει σε μυστική τοποθεσία την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου. Για να τις διεκδικήσεις, κάνε share, like ή σχολίασε στο ποστ του διαγωνισμού στη σελίδα του PopCode ή του Oneman στο Facebook που βρισκόσουν 21 χρόνια πριν, ποστάροντας μαζί μια φωτογραφία ή ένα αναμνηστικό με hashtags #21yearsago #T2trainspotting.

Ως τότε, μπορείς να έχεις το νου σου στη σελίδα του event και να συμμετάσχεις στο νοσταλγικό παιχνίδι του τι έκανες 21 χρόνια πριν, όταν το πρωτότυπο ‘Trainspotting’ βγήκε στις αίθουσες, με τα hashtags #21yearsago και #Τ2trainspotting.

Δες ξανά και το τρέιλερ:

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

Η παλιοπαρέα του Εδιμβούργου επιστρέφει για το ‘T2 Trainspotting’