ΣΙΝΕΜΑ

Ο David Beckham θα είναι αγνώριστος στον ‘Βασιλιά Αρθούρο’

Δε θα σου θυμίσει σε τίποτα τον τύπο που εισπράττει εκατομμύρια λίρες τον χρόνο από τις διαφημίσεις του.

Ξυπνάνε οι 34,6 εκατομμύρια followers του David Beckham στο Instagram και τι να δουν;

Τον επαγγελματία όμορφο της Manchester United να έχει μεταμορφωθεί σε τρολ από κάποια ξεχασμένη υποθαλάσσια τρώγλη.

Rough day at the office @kingarthurmovie @guyritchie

A post shared by David Beckham (@davidbeckham) on

Ευτυχώς τα tags στο ποστ του ποδοσφαιριστή έδωσαν την εξήγηση για την τραγική του κατάσταση στη φωτογραφία. Όχι, δε θα αντικαταστήσει το Βουνό στο ‘Game of Thrones’, παρότι η ομοιότητά τους πλέον είναι χαρακτηριστική.

Ο Beckham θα κάνει μία σύντομη εμφάνιση στη νέα ταινία του κολλητού του, Guy Ritchie, ‘King Arthur: Legend of the Sword’. Η συγκεκριμένη ταινία με πρωταγωνιστή και Αρθούρο νέας κοπής τον Charlie Hunnam, μας έχει ήδη τραβήξει την προσοχή με την και πολύ μέταλ εκδοχή του μύθου της.

Ο χαρακτήρας του Beckham περιγράφεται ως “Backleg leader” στο IMDB και ενώνει τις δυνάμεις του με καστ που εκτός από τον Hunnam μετράει Jude Law, Eric Bana, Annabelle Wallis, Aidan Gillen και Djimon Hounsou, οπότε δεν λες ότι κακόπεσε κιόλας.

Είχα 13 ατάκες και έκανα πολλές προβές. Ο Guy έστειλε κάποιον για να κάνει πρόβες μαζί μου και το έκανα για 1 ώρα τη μέρα στην προετοιμασία.

Δε θα χρειαστεί να περάσει καιρός για να δούμε το αποτέλεσμα πάντως. Το ‘King Arthur: Legend of the Sword’ θα βγει στην Ελλάδα στις 11 Μαΐου.