ΛΙΣΤΕΣ

10 θρίλερ τόσο τρομακτικά που οι θεατές του Netflix δεν τα ολοκληρώνουν

Δες τα ολόκληρα, αν τολμάς.

Όταν ο ιστορικός κινηματογράφου θα γράφει για το σινεμά των 2010s στο μέλλον, δύο πράγματα θα είναι αδύνατο να παραβλέψει. Τους υπερήρωες και τα θρίλερ, ως απόλυτους νικητές του box office. Αν κιόλας συνυπολογίσουμε το γεγονός ότι τα δεύτερα φτιάχνονται με το 1/20 από το μπάτζετ των πρώτων, το προβάδισμα δεν το παίρνει απαραίτητα αυτός που φοράει το καλύτερο spandex, αλλά αυτός που μπορεί να βάλει περισσότερους θεατές στις αίθουσες χωρίς να το έχει πληρώσει σε χρυσό.

Υπάρχουν, λοιπόν, οι τεράστιες επιτυχίες όπως το σύμπαν του Conjuring (‘The Conjuring’, ‘The Conjuring 2’, ‘Annabelle’, ‘Annabelle: Creation’, The Nun/The Crooked Man στα προσεχώς) που αναδείχθηκε ως ο αναμφίβολος βασιλιάς των ταμείων, υπάρχουν και μικρότερες, ανεξάρτητες ή ξενόγλωσσες δουλειές που παίρνουν φόρα από τα φεστιβάλ και κάνουν τελικά τον γύρο του κόσμου όπως το ‘Raw’ ή το ‘Under the Shadow’.

Το Netflix όπως φαντάζεσαι έχει απ’ όλα και κάτι παραπάνω, μόνο που έχει διαπιστώσει πως όταν έχει διαθέσιμα ορισμένα απ’ αυτά, δεν τα ολοκληρώνουν οι συνδρομητές του. Σε αντίθεση με ταινίες που πραγματικά δεν τους αρέσουν και τις εγκαταλείπουν νωρίς στο παιχνίδι, τα 10 θρίλερ που θα βρεις παρακάτω τα παρακολουθούν κατά μέσο όρο μέχρι και στο 70% της διάρκειάς τους.

Η λίστα χωρίς συγκεκριμένη σειρά, όπως τη διαβάσαμε στο Forbes:

1. CABIN FEVER

2. CARNAGE PARK

3. MEXICO BARBARO

4. PIRANHA

5. RAW

6. TEETH

7. THE CONJURING

8. THE HUMAN CENTIPEDE 2: FULL SEQUENCE

9. THE VOID

10. JERUZALEM

Για ορισμένες από αυτές τις ταινίες, δεν ξέρουμε εάν ήταν ο φόβος ή η αποστροφή για όσα εκτυλίσσονταν στην οθόνη που έκαναν τους θεατές να τις κλείσουν, αλλά το κόλπο πάντως έπιασε. Όσες δεν έχουμε ήδη δει, θα μπουν στο πρόγραμμα αμέσως.

|Η ποπ κουλτούρα μέσα από εικόνες| Ακολούθησε το Ιnstagram account του Popcode.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:

13 ντοκιμαντέρ αληθινών υποθέσεων που θα σε κρατήσουν ξύπνιο
Το παράξενο δεν έχει ηλικία: 10 φανταστικά επεισόδια Twilight Zone
Τα δαιμονισμένα παιδάκια των θρίλερ που μας πάγωσαν το αίμα
Βρέθηκε κιόλας το θρίλερ της χρονιάς; 9 σημειώσεις από το φετινό Sundance
5 βιβλία τρόμου για να χάσεις τον ύπνο σου
Συνέντευξη Raw: Η Julia Ducournau δεν πιστεύει σε αντρικό και γυναικείο σινεμά
Συνέντευξη Conjuring: James Wan, πώς είναι να είσαι ο τσάρος του τρόμου;