GAMES

Η Jessica Chastain και ο Jake Gyllenhaal θα σώσουν τη Νέα Υόρκη στο ‘The Division’

Το γνωστό game της Ubisoft μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη με καλά προγνωστικά.

Μετά το ‘Assasin’s Creed’ που έχει ολοκληρώσει τα γυρίσματα και φαίνεται ότι έχει τα φόντα για να γίνει μία ενδιαφέρουσα ταινία, έρχονται τα νέα για το ‘The Division’ για να μας δώσουν ελπίδες ότι θα σπάσει επιτέλους η γκαντεμιά των videogame μεταφορών στη μεγάλη οθόνη.

Το ‘Tom Clancy’s The Division’, παιχνίδι που πούλησε περισσότερο σε 24 ώρες από οποιοδήποτε άλλο στην ιστορία της Ubisoft, διαδραματίζεται σε μία δυστοπική, χτυπημένη από τον μεταδοτικό ιό της ευλογιάς Νέα Υόρκη που πρέπει να ανασυνταχτεί με τη βοήθεια πρακτόρων που καλούνται να εντοπίσουν την πηγή του ιού και να προστατεύσουν την πόλη από την εγκληματικότητα. Τη δύσκολη αποστολή θα αναλάβουν οι Jessica Chastain και Jake Gyllenhaal, με τις ευλογίες του Gerard Guillemot, Chief Executive Officer της Ubisoft Motion Pictures.

Είμαστε ενθουσιασμένοι για τη συνεργασία μας με τη Jessica και τον Jake, δύο από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς στο Χόλιγουντ και φοβερούς συνεργάτες στο δημιουργικό μέρος της μεταφοράς του ‘Tom Clancy’s The Division’ στη μεγάλη οθόνη

Δίνεται έμφαση στο δημιουργικό κομμάτι, γιατί στην παραγωγή της ταινίας δε βρίσκουμε μόνο το στούντιο της Ubisoft, αλλά επίσης την εταιρεία παραγωγής Nine Stories Productions του Jake Gyllenhaal και της Riva Marker που μας έδωσε πέρυσι το φοβερό ‘Beasts of No Nation’ και τη Freckle Films της Jessica Chastain με το πρώτο της εγχείρημα. Συνήθως όταν η υπόθεση γίνεται ακόμα πιο προσωπική για τους ηθοποιούς, τα αποτελέσματα είναι εξαιρετικά.

Πάμε για “αμέτρητες ιστορίες αγάπης, απώλειας, προδοσίας και ηρωισμού” σύμφωνα με την ανακοίνωση, λοιπόν.