GHOSTBUSTERS

Με τις ευχές του Dan Aykroyd το reboot του ‘Ghostbusters’

Ο Ray Stantz είδε την καινούρια ταινία και στο rewatch θα πάρει μαζί και τους φίλους του.

Ο Dan Aykroyd έγραψε και πρωταγωνίστησε στο ‘Ghostbusters’ του ‘84, αλλά δηλώνει πως η καινούρια ταινία μπορεί να μας ευχαριστήσει ακόμη περισσότερο κι από την ορίτζιναλ.

Ο ηθοποιός παρακολούθησε μία προβολή της ταινίας και είχε να πει τα εξής ενθαρρυντικά: “Εκτός από εξαιρετικές, αυθεντικές ερμηνείες από το γυναικείο και το αντρικό καστ εξίσου, έχει περισσότερο γέλιο και περισσότερο φόβο από τις δύο πρώτες ταινίες, και είναι και ο Bill Murray μέσα! Ως ένας από τους εκατομμύρια άντρες φαν και ως Ray Stantz, θα πληρώσω για να το δω και θα φέρω κι όλους μου τους φίλους!”

Οι δηλώσεις του ακολουθούν τις δηλώσεις της Melissa McCarthy, μία εκ των πρωταγωνιστριών που σχολίασε ότι εύχεται “να βρουν έναν φίλο” όσοι μισούν ήδη την ταινία και σχολιάζουν ότι καταστρέφει τα παιδικά τους χρόνια.

“Όλα αυτά τα σχόλια – “Καταστρέφεις την παιδική μου ηλικία!”. Πραγματικά δηλαδή. Τέσσερις γυναίκες να κάνουν μία οποιαδήποτε ταινία στον πλανήτη θα καταστρέψουν τα παιδικά σου χρόνια; Τους φαντάζομαι να μην έχουν έναν Ben (σύζυγός της), να μην έχουν φίλους, οπότε κάθονται και εκτοξεύουν μίσος σ’ έναν ψεύτικο κόσμο του διαδικτύου. Ελπίζω απλώς να βρουν έναν φίλο”, είπε συγκεκριμένα.

Το πρώτο trailer του νέου ‘Ghostbusters’ έχει γράψει ήδη ιστορία, αλλά σε μία λίγο περίεργη κατηγορία. Αυτή των trailer με τα περισσότερα thumbs down.

Όση απέχθεια πάντως και να έχει γεννήσει η ύπαρξη της συγκεκριμένης ταινίας, η υποστήριξη ενός από τους ορίτζιναλ κυνηγούς φαντασμάτων είναι τουλάχιστον ενθαρρυντική.