ΣΙΝΕΜΑ

Οι νέες ταινίες στις αίθουσες: Mark Wahlberg εναντίον τρομοκρατών

Με μια ματιά, όλες οι νέες κυκλοφορίες στα σινεμά για την Πέμπτη 27 Απριλίου.

Σε ένα βολικό ποστ, όλες οι νέες κυκλοφορίες στα σινεμά για να ξέρεις τι να πας να δεις το ερχόμενο ΠΣΚ. Συν μία επιλογή, κάθε βδομάδα, ταινίας που συνεχίζεται και δεν πρέπει να χάσεις.

***

Η Μέρα των Ηρώων (Patriots Day)

Τα ονόματα: Mark Wahlberg, John Goodman, Kevin Bacon, Michelle Monaghan.

Η ταινία: Η τρομοκρατική ενέργεια στον Μαραθώνιο της Βοστόνης έρχεται στη μεγάλη οθόνη από το δίδυμο Wahlberg-Berg.

Διπλή Εκδίκηση (The Assignment / Revenger)

Τα ονόματα: H Μichelle Rodriguez που μπορεί να σε δείρει και η Sigourney Weaver που προκύπτει παντού και πάντα.

Η ταινία: Μία ανισόρροπη πλαστική χειρούργος βλέπει τον αδελφό της να δολοφονείται από έναν παρακμιακό εκτελεστή, ονόματι Φρανκ Κίτσεν. Ψάχνοντας εκδίκηση, θα τον αιχμαλωτίσει και θα πραγματοποιήσει πάνω του μία εγχείρηση αλλαγής φύλου. Πλέον, ο Φρανκ είναι αναγκασμένος να ζήσει ως γυναίκα, μπερδεμένος, τσαντισμένος και πιο μάτσο από ποτέ.

Η κυνηγός με τον αετό (The Eagle Huntress)

Τα ονόματα: Daisy Ridley στην αφήγηση.

Η ταινία: Ντοκιμαντέρ για την Aisholpan, ένα 13χρονο κορίτσι που έγινε η πρώτη γυναίκα κυνηγός με αετό, κατακτώντας την κορυφή μια παράδοσης που συνεχίζεται από πατέρα σε γιο για περισσότερες από 12 γενιές εδώ και αιώνες. Υποβλητικές σκηνές στη Μογγολία, επική διήγηση.

Αν το έχασες, παίζεται ακόμα:

Life

Τα ονόματα: Jake Gyllenhaal, Ryan Reynolds και η υπέροχη Rebecca Ferguson που αγαπήσαμε στο ‘Mission Impossible: Rogue Nation’.

Η ταινία: Η εξαμελής ομάδα του διεθνή διαστημικού σταθμού ISS ανακαλύπτει ένα νέο είδος ζωής στον Άρη που όχι μόνο αναπτύσσεται ταχύτατα, αλλά υπήρξε η αιτία αφανισμού κάθε ζωντανού οργανισμού στον πλανήτη του. Τώρα, απειλεί τα μέλη του πληρώματος που πρέπει να φροντίσουν να μην το μεταφέρουν μαζί τους πίσω στη Γη, αφού κάτι τέτοιο θα είχε ολέθριες επιπτώσεις για το μέλλον της ανθρωπότητας.

Παίζουν επίσης:

Όνειρα γλυκά (Sweet Dreams/Fai bei sogni). Τορίνο, 1969. Την ειδυλλιακή παιδική ηλικία του Μάσιμο μετέτρεψε σε συντρίμμια ο ξαφνικός χαμός της μητέρας του. Σήμερα, ετοιμάζεται να πουλήσει το διαμέρισμα των γονιών του, αλλά τον στοιχειώνει το παρελθόν του. Η Ελίζα, μια συμπονετική γιατρός, μπορεί να τον βοηθήσει να ανοιχτεί και να αντιμετωπίσει τις παιδικές του πληγές.

Η Όψη Της Σιωπής (The Look of Silence). Ο Αμερικανός ντοκιμαντερίστας Τζόσουα Οπενχάιμερ καταπιάνεται με μια οικογένεια που επιβιώνει από τη γενοκτονία στην Ινδονησία το 1965-66 και αντιμετωπίζει τους άνδρες που σκότωσαν έναν από τους αδελφούς τους.

Royal Opera House: Madama Butterfly. Η Madame Butterfly είναι ένα από τα εξαιρετικά έργα της Όπερας, μία θλιβερή ιστορία αγάπης μίας γκέισας και του Αμερικανού συζύγου της. Η σοπράνο Ermonela Jaho ερμηνεύει τον ομώνυμο ρόλο – για πρώτη φορά στο Covent Garden – σε μία εκθαμβωτική παραγωγή των Moshe Leiser και Patrice Caurier.