ΣΙΝΕΜΑ

2 ταινίες και 3 σειρές για το ΣΚ σου

Όλες οι ταινίες και σειρές που αξίζει να τσεκάρεις αυτό το σαββατοκύριακο.

Είτε μείνετε μέσα για σειρές είτε έχετε όρεξη για σινεμά αυτό το ΣΚ, σας έχουμε καλυμμένους.

Κάθε Παρασκευή θα διαλέγουμε ταινίες και σειρές που ανοίγουν αυτό το τριήμερο (ή ίσως και λίγο νωρίτερα) και αξίζει να τσεκάρουμε.

Ταινίες

Blockers

Εκτός από υπερήρωες και πολλά υποσχόμενα θρίλερ, το 2018 φαίνεται πως μαζί με το ‘Game Night’ θα αφήσει μια ακόμα πιο δική του παράδοση. Της R-rated κωμωδίας που βλέπεται. Ειδικά για τις teen τέτοιες κωμωδίες, είχαμε να αρχίσει να χάνουμε τελείως πια την πίστη μας. Το ‘Blockers’ την αποκαθιστά.

Η ταινία κυκλοφορεί στις αίθουσες από τη UIP.

Chappaquiddick

Όσο έβλεπα το ‘Chappaquiddick’ σκεφτόμουν πόσο καλύτερο θα ήταν ως πολιτική σάτιρα στα χέρια του Armando Iannucci (Veep, In the Loop, Death of Stalin). Οι στιγμές που η ταινία επιδίδεται σε χιούμορ εναντίον των πρωταγωνιστών της είναι μακράν οι καλύτερες. Ως έχει, είναι μια δουλειά που κερδίζει από την προσγειωμένη ερμηνεία του Jason Clarke και από τη διάστασή της ως προφίλ μιας ηθικής κρίσης που διαχειρίστηκαν λάθος άνθρωποι. Καλή είσοδος για τη κενεντική φιλμογραφία.

Η ταινία κυκλοφορεί στις αίθουσες από την Tanweer.

Σειρές

Safe

Ο Michael C. Hall επιστρέφει στην τηλεόραση πέντε χρόνια μετά το ‘Dexter’ και αναζητά τη χαμένη του κόρη.

Η σειρά στριμάρει στο Netflix.

Evil Genius

Μετά το εξαιρετικό ‘Wild Wild Country’, οι αδερφοί Duplass συνεχίζουν με την παραγωγή true crime ντοκιμαντέρ. Η ιστορία θα ξεκινήσει από τον θάνατο ενός ντελιβερά που κλέβει μια τράπεζα με μια βόμβα περασμένη στον λαιμό του. Τη συνέχεια δεν τη διανοείσαι.

Η σειρά στριμάρει στο Netflix.

Patrick Melrose

Εδώ κλέβουμε γιατί η σειρά ξεκινά Δευτέρα και όχι ΣΚ, αλλά να μη σε προετοιμάσουμε;

Μετά το snap του Thanos, ο Benedict Cumberbatch βρέθηκε στο παράλληλο σύμπαν του Patrick Melrose. Eνός αριστοκράτη playboy που μέσα από την αυτοκαταστροφική του συμπεριφορά, προσπαθεί να ξεπεράσει τα τραύματα που του άφησε ο βίαιος πατέρας του. Δραματική μίνι σειρά 5 επεισοδίων, βασισμένη στην ομώνυμη σειρά βιβλίων με αυτοβιογραφικά στοιχεία από τον βραβευμένο με Booker, Edward St Aubyn.

H σειρά κάνει πρεμιέρα στο COSMOTE CINEMA 4HD την Δευτέρα 14/5 στις 21.00, σε Α΄τηλεοπτική προβολή, αμέσως μετά την προβολή της στη Μ. Βρετανία.

|Η ποπ κουλτούρα μέσα από εικόνες| Ακολούθησε το Ιnstagram account του PopCode.