STAR WARS

“Συγχαρητήρια, θα σας σώσουμε”: Δες τους επαναστάτες να διασώζουν την Felicity Jones σε αυτή τη σκηνή του ‘Rogue One’

Το νέο κεφάλαιο της μυθολογίας του 'Star Wars', το εξαιρετικό 'Rogue One', βρίσκεται ήδη στις αίθουσες. Κι εμείς σου δείχνουμε ένα κλιπάκι με την πρωταγωνίστρια Felicity Jones εν δράσει.

Εδώ στο PopCode είδαμε και γράψαμε αναλυτικά για το ‘Rogue One’, το οποίο είναι ακριβώς το είδος της πολιτικά επίκαιρης, αυτοτελούς περιπέτειας που ο κόσμος του ‘Star Wars’ έχει ανάγκη.

Το ‘Rogue One: A Star Wars Story’ είναι η ιστορία της ομάδας επαναστατών που ανέλαβε να κλέψει τα σχέδια του Death Star, για να μπορέσει μετά ο Luke Skywalker να επιδείξει τη Δύναμή του και να δυσκολέψει τα πλάνα της Galactic Empire. Είναι επίσης το ποδαρικό της ανθολογίας Star Wars που ετοιμάζει η Lucasfilm μαζί με τη Disney.

Ηγετική φυσιογνωμία στην ομάδα επαναστατών, είναι η Jyn Erso που υποδύεται η Felicity Jones (υποψήφια για Όσκαρ για το ‘Theory of Everything’), η οποία κουβαλά μια περίπλοκη οικογενειακή ιστορία που την κάνει να θέλει, απλώς, να δραπετεύει. Σε αυτή τη σκηνή που το PopCode εξασφάλισε με ελληνικούς υπότιτλους, η ομάδα του Rogue One βοηθάει την Jyn να δραπετεύσει, κι εκείνη προσπαθεί να το σκάσει ακόμα κι από εκείνους- μέχρι που συναντά τον K-2SO στην έξοδο.

“Συγχαρητήρια, θα σας σώσουμε”. Δε λες τίποτα.

Δες και το τρέιλερ:

 

*To ‘Rogue One: A Star Wars Story’ παίζεται στις αίθουσες από την Feelgood.