FAST AND FURIOUS

O Dwayne Johnson το διασκεδάζει στα γυρίσματα του ‘Furious 8’

Ο ‘The Rock’ μοιράζεται μαζί μας στιγμιότυπα από τα backstage του FF8.

Δεν πάει πολύς καιρός που λέγαμε ότι το καστ του ‘Furious 8’ περνάει καλά στην Κούβα κι αυτό βγαίνει προς τα έξω, αλλά κανείς δεν εκπροσωπεί καλύτερα το hype από τον Dwayne ‘The Rock’ Johnson.

Έχουμε πολλούς λόγους να περιμένουμε το ‘Furious 8’. Μέσα σ’ αυτούς ο σκηνοθέτης του ‘Straight Outta Compton’ F. Gary Gray, η εύλογη περιέργεια που έχουμε για την επόμενη μέρα του franchise μετά τον θάνατο του Paul Walker και το γεγονός ότι είναι το πρώτο blockbuster που γυρίζεται στην Κούβα. Η συμμετοχή του Rock ήταν κι αυτή ψηλά στη λίστα – μαζί με αυτήν της Charlize Theron εννοείται – αλλά ο μεταδοτικός ενθουσιασμός του για το πρότζεκτ την ανεβάζει ακόμα ψηλότερα.

Mετά τη δημοσίευση της παρακάτω φωτογραφίας στο Instagram του ηθοποιού, ξέραμε ότι ο χαρακτήρας του Hobbs The Iceman που υποδύεται από το ‘Fast Five’ θα έχει μπλεξίματα με τον νόμο.

Τώρα αν οι μπελάδες προηγούνται ή ακολουθούν του χαμού που έσπειρε στον δρόμο του σε άλλη μία επίσημη φωτογραφία της ταινίας, δεν το γνωρίζουμε ακόμα.

Πάντως ξέρει να αποφεύγει τις σφαίρες υπό τους ήχους του You Never Met a Motherfucker Like Me. Ή τουλάχιστον αυτό που υποθέτουμε ότι θα είναι σφαίρες, αφού κάνουν τα μαγικά τους τα εφέ.

A lil' kiss kiss bang bang. #OnSet #Fast8 #PlayinWithFire #IcemanCometh

A video posted by therock (@therock) on

Έχει όμως όρεξη να τραβάει και βίντεο για μας στις 4 η ώρα το πρωί. Κυρίως για να μας ενημερώσει ότι το πρόσωπό του ονομάζεται “χρήματα” στο Χόλιγουντ.

Πίσω στης φυλακής τα σίδερα όμως, ο Hobbs δεν έχει κανένα σκοπό να κάτσει ήρεμα στ’ αυγά του. 

Αυτό που δεν είχαμε υπόψη όμως, είναι η έξαλλη κατάσταση του Johnson στα γυρίσματα, που μας υπόσχεται την “prison scene of all prison scenes” λίγο πριν ορμήσει σε φύλακες και φυλακισμένους. Ο Hobbs, μας λέει, είναι κυνηγός. Ειλικρινά, ειλικρινά όμως, σε πιστεύουμε Dwayne, μη μας πάθεις τίποτα.

Είναι φορές που προτιμάμε τέτοια βίντεο από τα καλογυαλισμένα που φτιάχνουν τα στούντιο για προώθηση.

Εσείς;