ΣΙΝΕΜΑ

Αληθινές ιστορίες που στοιχειώνουν: 10 τρέιλερ που πρέπει να δεις

Όλα τα τρέιλερ που δεν πρέπει να χάσεις αυτή την εβδομάδα.

Και ζούγκλα έχουμε, και σκοτεινές πραγματικές ιστορίες έχουμε, και φεμινιστικά γουέστερν έχουμε, και πολλά ακόμη έχουμε.

Για να δούμε τι θα δούμε:

Too Old to Die Young

Ο Δανός σκηνοθέτης του ‘Drive’, του ‘Only God Forgives’ και πιο πρόσφατα του ‘Neon Demon’, Nicolas Winding Refn ενώνει τις δυνάμεις του με το Amazon για μία σειρά δέκα επεισοδίων.

Πρεμιέρα: 2018

Mowgli

Ο Andy Serkis, ο αφανής ήρωας του Χόλιγουντ που σου έχει δώσει χαρακτήρες όπως το Gollum και τον Caesar του ‘Planet of the Apes, πηγαίνει πίσω από την κάμερα για έναν σκοτεινό Μόγλη.

Πρεμιέρα: 18 Οκτωβρίου

Strange Angel

Η αληθινή ιστορία ενός επίδοξου σχεδιαστή πυραύλων που ξεκίνησε από τα χαμηλά μέχρι που έμπλεξε με τον μυστικιστή Aleister Crowley. Η σειρά του CBS All Access έρχεται από τον Ridley Scott, τον David Lowery (A Ghost Story, Ain’t Them Bodies Saints) και τον σεναριογράφο του ‘Black Swan’, Mark Heyman.

Πρεμιέρα: 14 Ιουνίου (για την Αμερική)

Wildlife

Πρώτη σκηνοθετική δουλειά του Paul Dano με δύο καταπληκτικούς Jake Gyllenhaal και Carey Mulligan να παίζουν τους γονείς του 14χρονου Joe που κουβαλούν πικρία κι επιθυμίες που τους χωρίζουν. Κλειστοφοβικά ‘60s στην ειδυλλιακή Μοντάνα, με κέντρο μια οικογένεια που χάνει την πίστη σ’ αυτά που τη δένουν και έναν Dano με αυτοπεποίθηση πίσω από την κάμερα. Ανάμεσα στα highlights του Sundance που μας πέρασε και με οσκαρικές βλέψεις για το ’19.

Πρεμιέρα: Νοέμβριος 2018

Papillon

Ο Charlie Hunnam του ‘Sons of Anarchy’ φυλακίζεται άδικα και μεταφέρεται σε ένα νησί περικυκλωμένο από καρχαρίες. Εκεί θα πιάσει φιλίες με τον Rami Malek του ‘Mr. Robot’ και μαζί θα προσπαθήσουν να βρουν τρόπο διαφυγής.

Πρεμιέρα: 24 Αυγούστου (για την Αμερική)

The Staircase

Το ορίτζιναλ ‘The Staircase’ είναι ανάμεσα στα 13 αγαπημένα μας ντοκιμαντέρ αληθινών υποθέσεων. Τώρα θα ανέβει στο Netflix με 3 επιπλέον επεισόδια που παρακολουθούν τη συνέχεια της υπόθεσης.

Πρεμιέρα: 8 Ιουνίου στο Netflix

Damsel

Γουέστερν κωμωδία που καταλήγει φεμινιστικό, σουρεαλιστικό πάρτι με Mia Wasikowska και Robert Pattinson.

Πρεμιέρα: 22 Ιουνίου (για την Αμερική)

Down a Dark Hall

Το Blackwood Boarding School κρύβει ένα τρομακτικό μυστικό. Η Kit Gordy (AnnaSophia Robb) πρέπει να το ανακαλύψει. Η Uma Thurman όμως στον ρόλο της διευθύντριας, δεν θα της το κάνει εύκολο. Βασισμένο σε ομώνυμο best-seller.

Πρεμιέρα: 17 Αυγούστου (για την Αμερική)

City of Lies

Ο Johnny Depp υποδύεται τον πραγματικό αστυνομικό που προσπάθησε να εξιχνιάσει τη δολοφονία του εμβληματικού ράπερ, Biggie Smalls.

Πρεμιέρα: 7 Σεπτεμβρίου (για την Αμερική)

Hotel Artemis

Περιπέτεια πληρωμένων δολοφόνων αλά ‘John Wick’.Τσέκαρε καστ: Jodie Foster, Jeff Goldblum, Sofia Boutella, Charlie Day, Dave Bautista, Sterling K. Brown, Jenny Slate και Zachary Quinto.

Πρεμιέρα: 8 Ιουνίου

|Η ποπ κουλτούρα μέσα από εικόνες| Ακολούθησε το Ιnstagram account του PopCode.