ΣΙΝΕΜΑ

‘Allied’ trailer: Και τώρα, ο Brad Pitt κι η Marion Cotillard τα βάζουν με τους Ναζί

Η νέα κατασκοπική ταινία του Robert Zemeckis έχει το πιο αστραφτερό πρωταγωνιστικό δίδυμο της χρονιάς.

Πώς καταλαβαίνεις ότι τελειώνει σιγά-σιγά το καλοκαίρι;

Καταρχάς αρχίζουν να γυρνάνε όλοι στην πόλη μετά το Δεκαπενταύγουστο. Αυτό δεν έχει γίνει ακόμα, μερικοί είμαστε εδώ και λιώνουμε βλέποντας Πρέμιερ Λιγκ όσο εσύ, φίλε αναγνώστη μας διαβάζεις αυτή τη στιγμή ξαπλωμένος στην άμμο. (Σε ευχαριστούμε πάρα πολύ, είσαι υπέροχος.)

Μέχρι λοιπόν να αρχίσουν να μαζεύονται όλοι, υπάρχει άλλος ένας τρόπος να το καταλάβεις. (Πέραν του ότι άρχισε όντως η Πρέμιερ Λιγκ.) Ναι, αρχίζουν να σκάνε τα οσκαρικά τρέιλερ. Η περίοδος των μπλοκμπάστερ σβήνει σιγά-σιγά, ουσιαστικά στην Ελλάδα μόνο το ‘Suicide Squad’ περιμένουμε ακόμα, και από Σεπτέμβριο η βιομηχανία γυρνάει πλευρό. Βάζει τα καλά της, μας μοστράρει τους πιο αστραφτερούς σταρς της και μας θυμίζει πως να, τώρα, αυτές οι ταινίες που αρχίζουν να βγαίνουν τώρα, είναι Οι Καλές Ταινίες Για Φέτος.

Να, κοίτα τους:

Κι έτσι ερχόμαστε στο ‘Allied’, το οποίο κουβαλά έναν μεγα-σκηνοθέτη (τον Robert Zemeckis), δύο μεγα-σταρ (Brad Pitt, Marion Cotillard), ένα κάρο υποψηφιότητες Όσκαρ στα ονόματα των συντελεστών της, και ημερομηνία κυκλοφορίας τέλος Νοεμβρίου.

Α, και Ναζί! Έχει Ναζί.

Το ‘Allied’ είναι η ιστορία ενός αξιωματικού αντικατασκοπείας (Pitt), ο οποίος συναντά μια Γαλλίδα αντιστασιακή στη Βόρειο Αφρική το 1942 (Cotillard), σε μια επικίνδυνη αποστολή πίσω από τις γραμμές του εχθρού. Όμως όταν επανενωθούν στο Λονδίνο, τότε είναι που η σχέση τους θα δοκιμαστεί περισσότερο, χάρη στις εξαιρετικές πιέσεις του πολέμου.

Β’ Παγκόσμιος! Δράση! Ρομάντζο! Ίντριγκα! Διάσημοι σταρς! Bob Zemeckis! Πώς είναι δυνατόν να μη μας διασκεδάσει αυτή η ταινία;

Και πρόσεξε σε αυτό το πρώτο teaser, το εκπληκτικό τελείωμα- χτίζεται η ένταση, νιώθεις πως έρχεται η έκρηξη, και τότε, Τέλος, τα λέμε το Νοέμβρη.

Πολύ δυνατό. Το περιμένουμε με μεγάλη χαρά. Δείτε κι εσείς το πρώτο teaser:

*To ‘Allied’ βγαίνει στις ΗΠΑ στις 23 Νοεμβρίου.