ΣΙΝΕΜΑ

“Δούλευα για την CIA και για τον Pablo Escobar”: Ο Tom Cruise στο τρέιλερ του ‘American Made’

Ο σκηνοθέτης του ‘Bourne Identity’ και του ‘Edge of Tomorrow’ σκηνοθετεί μια απίστευτη ιστορία λαθρεμπορίου όπλων και ναρκωτικών με τον Tom Cruise πρωταγωνιστή.

Πώς γίνεται ένας απλός πιλότος να γίνει διακινητής ναρκωτικών και έπειτα πληροφοριοδότης για τις αμερικάνικες αρχές; Στην Αμερική όλα γίνονται.

Ο Tom Cruise, που σε λίγες μέρες θα τον δούμε στο ‘Mummy’, την ταινία που θα επιχειρήσει να αναβιώσει τα τέρατα της Universal, παίζει στο ‘American Made’ τον Barry Seal. Έναν πρώην πιλότο που για λογαριασμό της CIA ταξιδεύει στην κεντρική Αμερική ως κρυφός πράκτορας ώστε να βοηθήσει τις ΗΠΑ να ελέγξουν τα τοπικά καθεστώτα. Ε, κι εκείνος γύρισε πίσω με ναρκωτικά.

Σκηνοθέτης του φιλμ είναι ο Doug Liman που πρόσφατα συνεργάστηκε με τον Cruise στο φανταστικό ‘Edge of Tomorrow’ και που γενικότερα είναι από τους πιο αξιόπιστους σκηνοθέτης big budget ενήλικου action σινεμά, με ταινίες όπως το ‘Bourne Identity’ και το ‘Mr. & Mrs. Smith’.

Δες το τρέιλερ που υπόσχεται μια απολαυστική πολιτική μαύρη κωμωδία:

Δίπλα στον Cruise πρωταγωνιστούν ακόμα ο Domnhall Gleeson, η Lola Kirke (του ‘Mozart in the Jungle’) και ο Jesse Plemmons (‘Fargo’, ‘Friday Night Lights’, ‘Breaking Bad’). Ενώ αξίζει να σημειώσουμε ότι πίσω από την παραγωγή βρίσκεται και το Hercules Film Fund, το fund ειδικού σκοπού που διευθύνεται από τον Πάρι Κασιδόκωστα-Λάτση, του οποίου πρόσφατα είδαμε το φιλμ ‘Good Time’ να κάνει πρεμιέρα στο επίσημο Διαγωνιστικό των Καννών. (Και μας άρεσε πολύ κιόλας.)

*To ‘American Made’ βγαίνει στις αίθουσες στις 7 Σεπτεμβρίου από τη UIP.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

Tom Cruise και Doug Liman στο ‘Edge of Tomorrow’