ΣΙΝΕΜΑ

Τρέιλερ: Ο Aquaman που αξίζεις και το αντίο του Rick στο Walking Dead

Από το επικό splash του Aquaman μέχρι το αντίο του Rick στο 'Walking Dead', σου έχουμε 10 πολύ καλούς λόγους να σταματήσεις ό,τι κάνεις και να δεις αυτά τα τρέιλερ.

To Comic-Con του San Diego, ένα από τα μεγαλύτερα events στον κόσμο της ψυχαγωγίας, γιορτάζει την απόλυτη νερντίλα κάθε χρόνο για τέσσερις μέρες και το PopCode είναι πάντα εδώ για να μοιραστεί μαζί του τα δωράκια του.

Φέτος τα περισσότερα έρχονται από τη Warner Bros. και τους μπλοκμπαστερικούς μήνες που ετοιμάζει, αλλά και η τηλεόραση δεν πάει πίσω.

Για να δούμε τι θα δούμε:

Aquaman

Είχαμε εμπιστοσύνη στον

, και αυτό το τρέιλερ φαίνεται να μας δικαιώνει. Το θαλάσσιο βασίλειο του Aquaman φαίνεται μοναδικό. Ό,τι πρέπει για να συνοδεύσει τις βουτιές σου.

Walking Dead: Season 9

Ο Andrew Lincoln αποχωρεί από το ‘Walking Dead’, αλλά όχι πριν το αντίο που ταιριάζει στον χαρακτήρα του.

Shazam!

Η DC είχε πάντα μια φανταστική, καλόγνωμη, πολλές φορές σαχλαμαρίστικη και αυτοσαρκαστική πλευρά, και ίσως γι’ αυτό το σκοτεινό κινηματογραφικό σύμπαν της ξένισε πολλούς από τους φαν της. Μετά το πιο ανοιχτόκαρδο ‘Wonder Woman’ όμως, το ‘Shazam!’ έρχεται για να αγκαλιάσει την πιο φωτεινή DC.

Godzilla: King of Monsters

Το ‘Godzilla’ του Gareth Edwards (2014) ήταν καλύτερο απ’ ότι περιμέναμε. Οδήγησε τον σκηνοθέτη του στο ‘Rogue One’ και άνοιξε το MonsterVerse της Warner Bros. που συνεχίστηκε με το περσινό, παραλίγο οσκαρικό ‘Kong: Skull Island’, σε μια αναβίωση του ορίτζιναλ kaiju υποείδους στον αμερικανικό κινηματογράφο. Συνήθως οι ταινίες αυτές πάσχουν στο ανθρώπινο στοιχείο τους, αλλά το ‘King of Monsters’ έχει πραγματικά παλαβό καστ που θα εγκληματίσει εάν αφήσει ανεκμετάλλευτο.

Αγαπημένη Millie Bobby Brown, Vera Farmiga, Sally Hawkins, Ken Watanabe, Zhang Ziyi, Kyle Chandler και Charles Dance, δηλαδή πλιζ.

Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald

Το ‘Harry Potter’ franchise δεν ήταν ποτέ μεγάλη παρουσία στο Comic-Con, αλλά αυτό αλλάζει με τον απόγονό του, ‘Fantastic Beasts’. Η δεύτερη ταινία από τις πέντε που θα δούμε συνολικά θα εμβαθύνει στο παρελθόν του Dumbledore (και θα τρελάνει το Twitter).

Glass

O David του ‘Split’ θα ήταν κάποτε χαρακτήρας στο ‘Unbreakable’ του M. Night Shyamalan. Τώρα επιστρέφει στο σίκουελ ‘Glass’, που στην πραγματικότητα είναι η συνέχεια που θα εκπληρώσει τις υποσχέσεις στο φινάλε του ‘Unbreakable’. Αν έχεις μπερδευτεί, εστίασε απλά στο εκθαμβωτικό κουστούμι του Samuel L. Jackson.

Nightflyers

Ο George R.R. Martin του ‘Game of Thrones’ έφτιαξε τη ‘Λάμψη’ στο διάστημα. Το ‘Nightflyers’ θα ακολουθήσει 8 αντισυμβατικούς επιστήμονες και έναν δυνατό τηλεπαθητικό χαρακτήρα που θα επιβιβαστούν στο Nightflyer – ένα διαστημόπλοιο με ένα μικρό, δεμένο πλήρωμα κι έναν μοναχικό κυβερνήτη – για μία αποστολή στην άκρη του ηλιακού μας συστήματος, με την ελπίδα να επικοινωνήσουν με εξωγήινη ζωή. Όταν όμως αρχίσουν να λαμβάνουν χώρα τρομακτικά και βίαια περιστατικά κατά τη διάρκεια της αποστολής θα αρχίσουν να αμφισβητούν ο ένας τον άλλον. Η επιβίωσή τους στο ταξίδι θα αποδειχθεί τελικά πολύ δυσκολότερη απ’ ό,τι πίστευαν.

Star Trek: Discovery: Season 2

Η 1η σεζόν του ‘Discovery’ δέχτηκε κριτική για τον σκοτεινό της τόνο, αλλά το τρέιλερ της δεύτερης πτήσης έχει την τέλεια ισορροπία. Καλώς ήρθες, U.S.S. Enterprise.

Titans

Οι Titans των κόμικ ήταν έφηβοι που έφτιαξαν μια οικογένεια όταν οι δικές τους τούς απογοήτευσαν. Στην τηλεοπτική μεταφορά τους που θα λειτουργήσει και ως ποδαρικό στη streaming πλατφόρμα της DC, θα δεις ότι η ομάδα δεν είναι για πολλά. Τσέκαρε τον τσαντισμένο Robin και το «Fuck Batman» του.

Iron Fist: Season 2

Η 1η σεζόν του ‘Iron Fist’ μας άφησε με πολλά παράπονα, αλλά αυτό το τρέιλερ μοιάζει πολλά υποσχόμενο. H Marvel κατά τ’ άλλα είχε ελάχιστη παρουσία στο φετινό Comic-Con.

|Η ποπ κουλτούρα μέσα από εικόνες| Ακολούθησε το Ιnstagram account του PopCode.