ΣΙΝΕΜΑ

Το τρέιλερ του ‘Blade Runner 2049’ έχει το κλειδί για το μέλλον

Δείτε πρώτοι το τρέιλερ του 'Blade Runner 2049' με ελληνικούς υπότιτλους και τον Rick Deckard να επιστρέφει με απαντήσεις σε ερωτήσεις 30 ετών.

Τριάντα χρόνια μετά τα γεγονότα της πρώτης ταινίας, ένας νέος Blade Runner, ο αστυνομικός Officer K, φέρνει στο φως ένα θαμμένο μυστικό που θα μπορούσε να ρίξει ό,τι έχει απομείνει από τον πολιτισμό στο χάος. Η ανακάλυψη θα τον οδηγήσει σε μια έρευνα για τον εξαφανισμένο εδώ και δεκαετίες, Rick Deckard. Τα ίχνη του Deckard φαινομενικά χάθηκαν όταν ερωτεύτηκε ένα από τα replicants που είχε αναλάβει να ξεφορτωθεί, αλλά η αλήθεια που σιγά-σιγά αποκαλύπτεται κρύβει το κλειδί για το μέλλον της ανθρωπότητας.

Μία από τις καλύτερες ταινίες επιστημονικής φαντασίας στην ιστορία του σινεμά βρίσκει συνέχεια με τον υποψήφιο για Όσκαρ σκηνοθέτη, Denis Villeneuve, ένα τρομερά εντυπωσιακό neon production design που δε θα προδώσει το επιδραστικό deisgn της ορίτζιναλ ταινίας, και ένα καστ από δυνατούς παίκτες.

O σκηνοθέτης του πρώτου ‘Blade Runner’, Ridley Scott, επιστρέφει κι αυτός από τον ρόλο του παραγωγού και μας έχει υποσχεθεί ότι θα πάρουμε απάντηση στο επίμονο ερώτημα: Είναι τελικά και ο Deckard ένα replicant;

Μαζί με τους Harrison Ford και Ryan Gosling, θα δούμε τους: Dave Bautista, Robin Wright, Ana De Armas, Jared Leto, Edward James Olmos, Lennie James και MacKenzie Davis.

* Το ‘Blade Runner’ θα κυκλοφορήσει στις 5 Οκτωβρίου από τη Feelgood.