ΣΙΝΕΜΑ

Όσκαρ, Christian Bale και Sharon Stone: 10 τρέιλερ που πρέπει να δεις

Όλα τα τρέιλερ που δεν πρέπει να χάσεις αυτή την εβδομάδα.

Και φρέσκο Bale έχουμε, και διπλό Guillermo del Toro έχουμε, και οσκαρικές ευκαιρίες έχουμε, και το app που θα αλλάξει την τηλεόραση έχουμε.

Για περάστε.

The Post

Meryl Streep, Tom Hanks, Steven Spielberg. Θα μπορούσαμε να σταματήσουμε και εδώ, αλλά ας πούμε τουλάχιστον ότι το ‘Post’ αφορά τη δημοσίευση απόρρητων αρχείων για τον πόλεμο του Βιετνάμ από τη Washington Post. Ιστορική στιγμή για τη δημοσιογραφία, οσκαρική ευκαιρία για το καστ.

Πρεμιέρα: 11 Ιανουαρίου 2018

Hostiles

Ο Scott Cooper του βραβευμένου με Όσκαρ ‘Crazy Heart’ επανενώνεται με τον Christian Bale τέσσερα χρόνια μετά το ‘Out of Furnace’ και σου δίνει ένα από τα πιο αιματηρά western που έχεις δει. Rosamund Pike, Peter Mullan, Ben Foster και Jesse Plemons μαζί με τον Bale.

Πρεμιέρα: 22 Δεκεμβρίου (για την Αμερική)

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:

Ο Christian Bale και η Amy Adams θα είναι κυριολεκτικά αγνώριστοι στη νέα τους ταινία

Mosaic

Το μυστικό πρότζεκτ του Steven Soderbergh, ‘Mosaic’, θα παρουσιαστεί ως μίνι σειρά 6 επεισοδίων από το HBO τον Γενάρη, αλλά μπορείς να το δεις από τώρα στο κινητό σου (εφόσον έχεις iOS – προσεχώς και σε Android). Σε αυτή τη σειρά μυστηρίου με τη Sharon Stone και τον Garrett Hedlund, μπορείς να διαλέξεις τον χαρακτήρα που θα ακολουθείς ως κεντρικό, να κάνεις “ανακαλύψεις” όπως τις ονομάζει ο δημιουργός όπως μηνύματα στον τηλεφωνητή, αναφορές της αστυνομίας και νέα από εφημερίδες, και τη δυνατότητα να επιλέξεις την οπτική μέσα από την οποία θα δεις συγκεκριμένες σκηνές. Ο Soderbergh θα αλλάξει τον τρόπο που βλέπουμε τηλεόραση δηλαδή, μικρολεπτομέρειες.

Πρεμιέρα: Ιανουάριος 2018

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:

Οι all-stars του Steven Soderbergh

The Crown: Season 2

Ευτυχώς που το ‘Crown’ αποδείχθηκε παγκόσμιο χιτ για το Netflix, γιατί κόστισε έναν σκασμό λεφτά. Μιλάμε για τη 2η ακριβότερη παραγωγή στην ιστορία της τηλεόρασης. Το scope φαίνεται να μεγαλώνει μαζί με το δράμα στη 2η σεζόν, οπότε περιμένουμε το ίδιο και μεγαλύτερο budget.

Πρεμιέρα: 8 Δεκεμβρίου στο Netflix

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:

Game of Thrones και Εντατική: Οι 16 ακριβότερες σειρές στην ιστορία της τηλεόρασης

Dark

Έχουμε εδώ και έναν χρόνο το νου μας στο ‘Dark’. Γερμανικό ‘Stranger Things’ με εξαφανισμένα παιδιά και μια βασική ερώτηση που κάνει τη διαφορά. Δεν έχει σημασία ποιος τα απήγαγε, αλλά πότε.

Πρεμιέρα: 1 Δεκεμβρίου στο Netflix

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:

Είδαμε το ‘Stranger Things’ και ακόμα να συνέλθουμε

Fifty Shades Freed

Τα τρέιλερ των ‘Fifty Shades’ (και οι ίδιες οι ταινίες) εξακολουθούν να παίρνουν τον εαυτό τους πολύ πιο σοβαρά απ’ ότι θα ‘πρεπε.

Πρεμιέρα: 8 Φεβρουαρίου

Shape of Water

Ο έρωτας είναι τυφλός  και γι’ αυτό στο στοιχειωτικό νέο παραμύθι του Guillermo del Toro η Elisa θα ερωτευτεί ένα πειραματόζωο που πρέπει να μείνει κρυφό. Φρέσκο από τη μεγάλη του βράβευση στο Φεστιβάλ Βενετίας, το ‘The Shape of Water’ μας συστήνεται ξανά με red-band τρέιλερ και full frontal. Προβλέπουμε υποψηφιότητα για τη Sally Hawkins.

Πρεμιέρα: 22 Φεβρουαρίου 2018

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:

Review: Το ‘The Shape of Water’ του Guillermo del Toro είναι το must-watch ρομάντζο φαντασίας της νέας σεζόν

Game Night

Η Rachem McAdams και ο Jason Bateman πρωταγωνιστούν σε μία κωμωδία δράσης και μυστηρίου για μια παρέα που βρίσκεται συχνά για game nights, μέχρι που καλείται να διαλευκάνει έναν φόνο.

Πρεμιέρα: 2 Μαρτίου 2018 (για την Αμερική)

Coco

Ο Miguel θέλει να παίζει μουσική αλλά η οικογένειά του το έχει απαγορεύσει. Όταν θα φτάσει στη Γη των Νεκρών όμως, το οικογενειακό μυστικό που θα ανακαλύψει θα αλλάξει τη ζωή του για πάντα. Μιλάμε για Pixar οπότε ετοίμασε χαρτομάντιλα.

Πρεμιέρα: 14 Δεκεμβρίου

Trollhunters

Η βραβευμένη σειρά του Guillermo del Toro επιστρέφει, αλλά αυτή τη φορά γνωρίζουμε και κάτι παραπάνω. Το ‘Trollhunters’ είναι μόνο το πρώτο από τα τρία μέρη που θα αποτελέσουν το animated σύμπαν του δημιουργού, που πλέον ονομάζεται ‘Tales of Arcadia’. Εγκρίνουμε και αναμένουμε.

Πρεμιέρα: 15 Δεκεμβρίου στο Netflix