ΣΙΝΕΜΑ

Νέος υπερήρωας, νέα Natalie Portman, νέος Clint Eastwood: 10 τρέιλερ που πρέπει να δεις

Όλα τα τρέιλερ που δεν πρέπει να χάσεις αυτή την εβδομάδα.

Και υπερήρωες έχουμε, και Natalie Portman έχουμε, και φρέσκο Clint Eastwood έχουμε, και πολλά ακόμη έχουμε.

Για να δούμε τι θα δούμε.

Black Lightning

Ο πρώτος μαύρος υπερήρωας που απέκτησε δικό του comic book έρχεται στη μικρή οθόνη και σε αντίθεση με τους συνοδοιπόρους του στο Arrowverse είναι 40άρης και τον βρίσκουμε στα μισά της ιστορίας του. Διαφορετικό βήμα για το CW και μας ενδιαφέρει.

Πρεμιέρα: 19 Ιανουαρίου

Annihilation

Ο σκηνοθέτης του ‘Ex Machina’, Alex Garland, σκηνοθετεί την Natalie Portman, την Gina Rodriguez, Tessa Thompson, Oscar Issac και την Jennifer Jason Leigh σε ένα sci-fi θρίλερ μυστηρίου για μια επιστημονική ομάδα που εξερευνά ένα μεταλλαγμένο νησί. Η ταινία έχει πέσει ήδη θύμα δημιουργικών διαφορών μεταξύ του παραγωγού της που τη θεωρεί παραπολυέξυπνη για να την καταλάβει το κοινό, και τον σκηνοθέτη της να αρνείται να κόψει και να ράψει σκηνές και θεματικές εμμένοντας στο όραμά του. Τελικά η νίκη πήγε στον δεύτερο, με έναν μικρό (μεγάλο;) συμβιβασμό. Οπουδήποτε αλλού εκτός της Αμερικής, Καναδά και Κίνας, το ‘Annihilation’ θα προβληθεί μέσω Netflix.

Πρεμιέρα: TBA

The Polka King

Έκανε τη φασαρία του στο Sundance Festival στις αρχές της χρονιάς, τώρα φτάνει στο Netflix. Κωμωδία με τον Jack Black βασισμένη σε αληθινά γεγονότα.

Πρεμιέρα: 12 Ιανουαρίου στο Netflix

The 15:17 to Paris

Τρεις Αμερικανοί που απέτρεψαν μια τρομοκρατική επίθεση κατά τη διάρκεια ταξιδιού τους με τρένο από τις Βρυξέλλες μέχρι το Παρίσι γίνονται ταινία από τον Clint Eastwood.

Πρεμιέρα: 22 Φεβρουαρίου

Homeland

Η Carrie εγκαταλείπει τον Λευκό Οίκο για να διασφαλίσει την αποφυλάκιση των 200 μελών της CIA. Προτελευταία σεζόν για το ‘Homeland’, ετοιμάσου για recaps.

Πρεμιέρα: 11 Φεβρουαρίου

Bright

Κατά τη διάρκεια μιας περιπολίας σαν όλες τις άλλες, οι Will Smith και Joel Edgerton μεταφέρονται με τρόπο που δε γνωρίζουμε ακόμα σε μία παράλληλη (εναλλακτική;) πραγματικότητα όπου οι άνθρωποι πάντα συνυπήρχαν με orc, ξωτικά και νεράιδες. Οι δύο αστυνομικοί έχουν πολύ διαφορετικά background και η συνεργασία τους θα είναι ζωτική για το μέλλον και την επιβίωση του κόσμου όπως τον ξέρουμε. Σε παραγωγή και σκηνοθεσία του David Ayer (‘End of Watch’, ‘Training Day’, ‘Suicide Squad’).

Πρεμιέρα: 22 Δεκεμβρίου στο Netflix

Rotten

Το νέο ντοκιμαντέρ του Netflix εξερευνά τις σχέσεις του εταιρικού κόσμου με την παγκόσμια βιομηχανία τροφίμων.

Πρεμιέρα: 27 Νοεμβρίου στο Netflix

The Commuter

Ο Jaume Collet-Serra του αγαπημένου μας ‘The Shallows’ συνεργάζεται ξανά με τον Liam Neeson και φαίνεται ότι έχει να μας δώσει άλλη μία χορταστική b-movie. Επίσης θα ακολουθούσαμε παντού τη Vera Farmiga.

Πρεμιέρα: 11 Ιανουαρίου

EVERY DAY

Η Rhiannon ερωτεύεται τον “Α”, ένα άφυλο πνεύμα που ξυπνά κάθε μέρα σε διαφορετικό σώμα, ανεξάρτητα από το φύλο, το χρώμα, ή την τάξη του.

Πρεμιέρα: 23 Φεβρουαρίου (για την Αμερική)

INSIDE

Το slasher θρίλερ ‘Inside’ ήταν βασιλιάς του νέου κύματος γαλλικού τρόμου το 2007. Για να δούμε πώς θα τα πάει η αγγλόφωνη εκδοχή του.

Πρεμιέρα: 12 Ιανουαρίου (για την Αμερική)