ΣΙΝΕΜΑ

Από ‘Justice League’ μέχρι ‘Stranger Things’: 20 (κι όμως!) must τρέιλερ

Το Comic-Con του San Diego σου στέλνει nerdικα δωράκια.

Και Λεγεώνες και Παράξενα Πράγματα και Υπερασπιστές και Jaeger και πολλά ακόμη.

Για να δούμε τι θα δούμε.

Justice League

Η Λεγεώνα επιτέλους ενώνεται και αυτό που βλέπουμε μας αρέσει πολύ.

Πρεμιέρα: 16 Νοεμβρίου

Stranger Things 2

Το Hawkins θα σε κάνει να ανατριχιάσεις ξανά, με τρόμο, μυστήριο και ‘Thriller’ από Michael Jackson.

Πρεμιέρα: 27 Οκτωβρίου

Thor: Rangarok

Το μαρβελικό Ragnarok δεν προμηνύει μόνο το τέλος των θεών της μυθολογίας, αλλά και του κόσμου ολόκληρου. Ο Thor και ο Hulk πρέπει να το σταματήσουν.

Πρεμιέρα: 2 Νοεμβρίου

Ready Player One

Το ‘Ready Player One’ μοιάζει να περίμενε για να γυριστεί στα χρόνια της peak νοσταλγίας μας. Το bestseller του Ernest Cline έρχεται στον κινηματογράφο από τον φακό του Steven Spielberg.

Πρεμιέρα: 30 Μαρτίου 2018 (για την Αμερική)

Westworld

Η επανάσταση των hosts τώρα ξεκινάει.

Πρεμιέρα: 2018

Star Trek: Discovery

Η νέα σειρά ‘Star Trek’ είναι εύκολα η μεγαλύτερη αναμονή μας για τον Σεπτέμβριο που έρχεται. Μετά από καθυστερήσεις και ανακατατάξεις, το Starfleet δε θα είναι ποτέ ξανά το ίδιο μετά την ανακάλυψη που θα το βάλει σε κίνδυνο.

Πρεμιέρα: 25 Σεπτεμβρίου στο Netflix

The Walking Dead

Δεν ξέρουμε αν αυτό είναι το τρέιλερ που θα περίμενες για μία σεζόν πολέμου, αλλά στο gore τουλάχιστον δεν έχει γίνει οικονομία.

Πρεμιέρα: 22 Οκτωβρίου

The Defenders

Υποτίθεται δε μαζεύτηκαν για να κάνουν φίλους αλλά αν θέλουν να σώσουν τη Νέα Υόρκη θα πρέπει να μπουν στη διαδικασία. Ο Daredevil, η Jessica Jones, ο Luke Cage και ο Iron Fist επιτέλους ενώνουν τις δυνάμεις τους.

Πρεμιέρα: 18 Αυγούστου

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:

Ο Stan Lee φτιάχνει τον μύθο των Defenders

Kingsman: The Golden Circle

Όταν το αρχηγείο τους καταστρέφεται, η ομάδα Kingsman θα συνεργαστεί με αντίστοιχη ομάδα της Αμερικής για να αντιμετωπίσει τον κοινό τους εχθρό. Στο ήδη δυνατό καστ προστίθενται οι Channing Tatum, Halle Berry, Pedro Pascal, Jeff Bridges και Julianne Moore.

Πρεμιέρα: 5 Οκτωβρίου

Pacific Rim Uprising

Αυτή τη φορά τα jaeger δε θα έχουν Charlie Hunnam ούτε Guillermo del Toro στην καρέκλα του σκηνοθέτη, αλλά ο John Boyega δε μας κακοπέφτει καθόλου.

Πρεμιέρα: 2 Μαρτίου

Bright

Will Smith, ξωτικά και Orcs από τον σκηνοθέτη του ‘Suicide Squad’, David Ayer, στην πρώτη ταινία του Netflix με budget για blockbuster.

Πρεμιέρα: Δεκέμβριος στο Netflix

The Gifted

Μια οικογένεια πρέπει να προστατεύσει τα μεταλλαγμένα παιδιά της όταν αυτά καταδιώκονται από την κυβέρνηση. Οι X-Men πηγαίνουν επιτέλους τηλεόραση.

Πρεμιέρα: 2 Οκτωβρίου

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:

Όσα ξέρουμε από τον δημιουργό του ‘The Gifted’

Krypton

Δύο γενιές πριν την ολική καταστροφή του πλανήτη του Superman, ο παππούς του προσπαθεί να αποκαταστήσει τον ατιμασμένο οίκο των El. Νέα σειρά από το SyFy που εδώ και χρόνια πια κάνει σταθερά καλές δουλειές.

Πρεμιέρα: 2018

Blade Runner 2046

Τριάντα χρόνια μετά τα γεγονότα της πρώτης ταινίας, ένας νέος Blade Runner, ο αστυνομικός Officer K, φέρνει στο φως ένα θαμμένο μυστικό που θα μπορούσε να ρίξει ό,τι έχει απομείνει από τον πολιτισμό στο χάος. Η ανακάλυψη θα τον οδηγήσει σε μια έρευνα για τον εξαφανισμένο εδώ και δεκαετίες, Rick Deckard.

Πρεμιέρα: 5 Οκτωβρίου

Wonderstruck

Ο Todd Haynes του ‘Carol’ διασκευάζει βιβλίο του Brian Selznick. Η ταινία ακολουθεί τις παράλληλες ιστορίες δύο παιδιών που το σκάνε από το σπίτι, σε δύο εντελώς διαφορετικές εποχές. Μία ιστορία, έγχρωμη, διαδραματίζεται στην έκρυθμη Νέα Υόρκη του τέλους των ‘70s ενώ η άλλη, ασπρόμαυρη, στα ‘20s.

Πρεμιέρα: Οκτώβριος

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:

Είδαμε το ‘Wondersrtuck’ στις Κάννες

The Snowman

Ο Michael Fassbender δοκιμάζει τις δυνάμεις του στο σκανδιναβικό νουάρ με τη μεταφορά του ‘Snowman’ του Jo Nesbo.

Πρεμιέρα: 12 Οκτωβρίου

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ: “Ίσως να μην είμαστε ελεύθεροι να επιλέξουμε το καλό” – Ο Jo Nesbo μιλά στο PopCode

The Disaster Artist

Η καλύτερη χειρότερη ταινία όλων των εποχών παίρνει τη James Franco βιογραφία που αξίζει. Ναι, για το ‘The Room’ μιλάμε.

Πρεμιέρα: 8 Δεκεμβρίου (για την Αμερική)

Professor Marston & The Wonder Women

Ο δημιουργός της υπερηρωίδας της χρονιάς είχε ένα μεγάλο μυστικό να κρύψει.

Πρεμιέρα: 27 Οκτωβρίου (για την Αμερική)

Brigsby Bear

Ο Kyle Mooney του ‘Saturday Night Live’ γράφει και πρωταγωνιστεί σε μια ταινία για την ιστορία ενός τηλεθεατή που θέλει να τελειώσει μόνος του την παιδική, αγαπημένη του σειρά που κόπηκε. Το ‘Brigsby Bear’ είναι μια αντισυμβατική ταινία που θα τραβήξει τη δική της πορεία στον κόσμο της εναλλακτικής κωμωδίας.

Πρεμιέρα: Δεκέμβριος

Wind River

H “Τριλογία του Νότου” του σεναριογράφου Taylor Sheridan (‘Sicario’, ‘Hell or High Water’) ολοκληρώνεται με το ‘Wind River’ που κέρδισε καλές κριτικές στο φετινό Sundance, κι αυτή τη φορά τον βρίσκει και στην καρέκλα του σκηνοθέτη.

Πρεμιέρα: 3 Αυγούστου

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:

Όλα όσα κρατάμε από το φετινό Sundance