ΣΙΝΕΜΑ

Statham εναντίον καρχαρία, Όσκαρ ’19 και σκοτεινός Jim Carrey: 13 τρέιλερ που πρέπει να δεις

Όλα τα τρέιλερ που δεν πρέπει να χάσεις αυτή την εβδομάδα.

Και καρχαρίες έχουμε , και  έναν σκασμό ταλέντο στο ‘Ocean’s 8’ έχουμε, και Karate Kid έχουμε, και σκοτεινά παραμύθια έχουμε, και πολλά ακόμη έχουμε.

Για να δούμε τι θα δούμε:

The Meg

Ο Jason Statham ετοιμάζεται να πλακώσει έναν προϊστορικό, γιγάντιο καρχαρία. Αυτά.

Πρεμιέρα: 10 Αυγούστου (για την Αμερική)

Dark Crimes

Ο Αλέξανδρος Αβράνας του βραβευμένου ‘Miss Violence’ σκηνοθετεί τον Jim Carrey στον πιο σκοτεινό του ρόλο εδώ και χρόνια.

Πρεμιέρα: 11 Μαΐου (για την Αμερική)

Ocean’s 8

Με τέτοιο καστ, μας είναι σχεδόν αδιάφορη η πραγματική ποιότητα της ταινίας. Θα τις βλέπαμε να διαβάζουν και κατάλογο ταβέρνας.

Πρεμιέρα: 21 Ιουνίου

Incredibles 2

ΠΑΜΕ ΛΙΓΟ.

Πρεμιέρα: 15 Ιουνίου

Cobra Kai

There is no asthma in this dojo.

Πρεμιέρα: 2 Μαΐου στο YouTube Red

Pose

Μετά τα ‘American Horror Story’, ‘American Crime Story’ και ‘FEUD’, ο Ryan Murphy θα ξαναχτυπήσει με το πιο προσωπικό πρότζεκτ του μέχρι τώρα. Το ‘Pose’ είναι μια μουσικοχορευτική σειρά επηρεασμένη από το ‘Paris Is Burning’, το ιστορικό ντοκιμαντέρ του ’90 που απεικόνισε τη χρυσή εποχή των drag balls της Νέας Υόρκης με ευαισθησία και πραγματικό ενδιαφέρον για φυλετικά, ταξικά και σεξουαλικού προσανατολισμού και ταυτότητας ζητήματα.

Πρεμιέρα: 3 Ιουνίου (για την Αμερική)

Hot Summer Nights

Μετά το ‘Call Me By Your Name’, σειρά για τον Timothée Chalamet έχει το sex, drugs and rock’n’roll.

Πρεμιέρα: 27 Ιουλίου (για την Αμερική)

The Wife

Το ‘The Wife’ έκανε πρεμιέρα το περσινό φεστιβάλ του Τορόντο και το συμπέρασμα ήταν ένα και ήταν ομόφωνο. Η Glenn Close έχει δώσει την ερμηνεία της καριέρας της και θα είναι η frontrunner για το Α΄ Γυναικείο του ‘19. Στο ‘Wife’ υποδύεται την γοητευτική, ήρεμη, αινιγματική σύζυγο ενός λογοτέχνη που ταξιδεύει στη Σουηδία για να λάβει το Νόμπελ του. Όπως όμως προειδοποιεί το voiceover της, “δεν υπάρχει τίποτα πιο επικίνδυνο από έναν συγγραφέα με πληγωμένα αισθήματα”.

Πρεμιέρα: 3 Αυγούστου (για την Αμερική)

The Tale

Η Jennifer Fox έφτιαξε ένα αυτοβιογραφικό φιλμ με τα απομνημονεύματα της κακοποίησής της στα χέρια ενός μεγαλύτερου άνδρα ως παιδί, και έβαλε την Laura Dern μπροστά από την κάμερα για να μας καταστρέψει.

Πρεμιέρα: 26 Μαΐου στο ΗΒΟ

American Animals

H ανεκδιήγητη αλλά αληθινή ιστορία τεσσάρων ανδρών που προσπάθησαν να κάνουν μία από τις πιο παράτολμες ληστείες στην ιστορία.

Πρεμιέρα: 1 Ιουνίου (για την Αμερική)

Picnic at Hanging Rock

Η Natalie Dormer δεν θρηνεί πια για τη μοίρα του οίκου των Tyrell. Μάλλον όμως θα θρηνήσει τη μοίρα των μαθητριών της στο remake του κλασικού θρίλερ του Peter Weir.

Πρεμιέρα: 25 Μαΐου στο Amazon Prime Video

Fabled

Έχεις ποτέ αναρωτηθεί τι θα γινόταν αν οι ηρωίδες των παραμυθιών βρίσκονταν ποτέ μαζί (και δεν πρωταγωνιστούσαν στο παραπολυμέτριο ‘Once Upon A Time’); Η μίνι σειρά ‘Fabled’ επανεξετάζει τις πατριαρχικές νόρμες των κλασικών παραμυθιών, τοποθετώντας την Αλίκη των Θαυμάτων και τη Ντόροθι του ‘Οζ’ στο ψυχιατρείο. Τέλεια λεπτομέρεια: Η Jennifer Morrison του ‘Once Upon A Time’ σκηνοθέτησε τον πιλότο.

Πρεμιέρα: 2018

Heart Beats Loud

Οικεία, γλυκιά, εύθυμη ταινία με τον Nick Offerman στον ρόλο ενός πατέρα που αποφασίζει να γράψει τραγούδια με την κόρη του, λίγο πριν αυτή φύγει για το κολέγιο και να τα κυκλοφορήσει ως γκρουπ ονόματι We’re Not A Band. Μαζί του είναι η Kiersey Clemons που είδαμε στο ‘Dope’. Παρέα η ζεστή τους χημεία μυρίζει Κυριακίλα με πυτζάμες και ζεστή σοκολάτα.

Πρεμιέρα: 8 Ιουνίου (για την Αμερική)

Bobby Kennedy For President

Πόσο διαφορετική θα μπορούσε να είναι σήμερα η Αμερική εάν ο Bobby Kennedy είχε ζήσει για να γίνει Πρόεδρος;

Πρεμιέρα: 27 Απριλίου στο Netflix

Mercury 13

Το 1961, μια ομάδα γυναικών θα έφτανε στο διάστημα. Μέχρι που η τελική επιλογή αστροναυτών περιλάμβανε τελικά μόνο άντρες. Ώρα να πουν τη δική τους ιστορία.

Πρεμιέρα: 20 Απριλίου στο Netflix

|Η ποπ κουλτούρα μέσα από εικόνες| Ακολούθησε το Ιnstagram account του PopCode.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:

Είσαι έτοιμος να πεις αντίο στον Captain America;
Βρέθηκε κιόλας το θρίλερ της χρονιάς; 9 σημειώσεις από το φετινό Sundance
25 ταινίες που αναμένεται να σαρώσουν το 2018
Ένα μυστικό site του ‘Westworld’ αποκαλύπτει 5 ακόμη πάρκα και έναν χαρακτήρα-κλειδί