ΣΙΝΕΜΑ

Διπλή Marvel, Margot Robbie και western: 10 τρέιλερ που πρέπει να δεις

Όλα τα τρέιλερ που δεν πρέπει να χάσεις αυτή την εβδομάδα.

Και Soderbergh έχουμε, και διπλή Marvel έχουμε, και Jim Carrey έχουμε, και Louis C.K. έχουμε, και πολλά ακόμη έχουμε.

Για να δούμε τι θα δούμε.

Black Panther

Καμία Νέα Υόρκη, κανένα διάστημα. Μόνο Wakanda. Έχουμε εναποθέσει τις ελπίδες μας στο ‘Black Panther’ για μια διαφορετική ματιά στο Marvel Cinematic Universe και το πρώτο μεγάλο τρέιλερ μας τις ενισχύει.

Πρεμιέρα: 15 Φεβρουαρίου 2018

Marvel’s The Punisher

Η τραγωδία στο Λας Βέγκας καθυστέρησε την κυκλοφορία του τρέιλερ (και όπως έχει αφήσει να εννοηθεί το Netflix καθυστέρησε και την πρεμιέρα του οπλοφόρου εκδικητή), αλλά επιτέλους έρχεται.

Πρεμιέρα: 17 Νοεμβρίου στο Netflix

I, Tonya

Ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα στην αμερικανική αθλητική ιστορία έρχεται σε μορφή dark κωμωδίας, με τη Margot Robbie στον πρωταγωνιστικό ρόλο της Tonya Harding, της πρώτης Αμερικανίδας ice skater που έκανε τριπλό axel αλλά κατόρθωσε να τα καταστρέψει όλα με την επίθεσή της σε συναγωνίστρια. Έρχεται με πολύ καλές κριτικές από το Φεστιβάλ του Τορόντο.

Πρεμιέρα: 8 Δεκεμβρίου (για την Αμερική)

Godless

Νέα σειρά από τον αγαπημένο μας Steven Soderbergh με Jeff Daniels, Michelle Dockery και Jack O’Connell στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Ο Frank και ο Roy, μετά από πολλά χρόνια σε μια σχέση μέντορα-προστατευόμενου, παίζουν ένα θανατηφόρο παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι. Όταν ο Roy αναζητήσει καταφύγιο από την καταδίωξη του Frank σε μία πόλη που κάνουν κουμάντο μόνο γυναίκες, ο κίνδυνος θα απειλήσει εκτός από τους ίδιους και τους κατοίκους της.

Πρεμιέρα: 22 Νοεμβρίου στο Netflix

The Ballad of Lefty Brown

Εκτός από τις ταινίες τους που σκίζουν κι έχουν μπλοκάρει το Χόλιγουντ τελευταία, πρέπει να ευχαριστήσουμε το στούντιο A24 γιατί έκανε ξανά badass τον Bill Pullman.

Πρεμιέρα: 15 Δεκεμβρίου (για την Αμερική)

12 STRONG

Ο Jerry Bruckheimer είπε ότι πρόκειται για την “τέλεια Jerry Bruckheimer ταινία”, οπότε αν σου αρέσουν οι Jerry Bruckheimer ταινίες, να δεις αυτήν την Jerry Bruckheimer ταινία.

Πρεμιέρα: 19 Ιανουαρίου 2018 (για την Αμερική)

Jim & Andy: The Great Beyond

Όταν ο Jim Carrey μεταμορφώθηκε στον Andy Kaufman.

Πρεμιέρα: 17 Νοεμβρίου στο Netflix

The Alienist

O Luke Evans, η Dakota Fanning και ο Daniel Brühl πρωταγωνιστούν σε σειρά που μεταφέρει το ομώνυμο διάσημο βιβλίο μυστηρίου του Caleb Carr. Στη σκηνοθεσία ο ικανότατος Jakob Verbruggen (‘The Fall’, ‘House of Cards’, ‘Black Mirror’).

Πρεμιέρα: 22 Ιανουαρίου 2018

I Love You, Daddy

Ο Louis C.K. έφτιαξε μια Woody Allen ταινία για τον Woody Allen. Το timing του τρέιλερ και οι φήμες για τον ίδιο τον Louis C.K. δεν είναι ό,τι καλύτερο για την ταινία. Ούτε και για μας. Αλλά να ένα ασπρόμαυρο τρέιλερ.

Πρεμιέρα: 17 Νοεμβρίου (για την Αμερική)

Jean-Claude Van Johnson

Το σπαγγάτο επιστρέφει. Δε χρειάζεται να ξέρεις πολλά περισσότερα.

Πρεμιέρα: 15 Δεκεμβρίου στο Amazon Prime