ΣΙΝΕΜΑ

Ο Rock δεν ξέρει τι έπαθε ο γορίλας του στο ‘Rampage’

Αυτά συμβαίνουν και στους καλύτερους φιλόζωους.

Να τον διασώζεις, να τον μεγαλώνεις, να θέλει μετά να σε σκοτώσει. Αυτός είναι ο κόσμος μας κύριοι, ο καλός καλό δεν βλέπει.

Το δημοφιλές arcade game των ‘80s ‘Rampage’ βρισκόταν από το 2011 στο αρχείο της Warner Bros., αλλά μέχρι πρόσφατα δεν είχε βρεθεί η κατάλληλη ομάδα για να το μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη. Η δική μας απάντηση θα ήταν ότι ο Rock είναι μια ομάδα μόνος του, ποιον άλλον μπορεί να περίμεναν δηλαδή, αλλά ε, και ο Brad Peyton δεν τα πάει και πολύ χάλια με τις ταινίες καταστροφής οπότε ας πούμε ότι δεχόμαστε την παράλογη καθυστέρηση. Κάτι μας λέει, επίσης, πως το ‘Rampage’ δεν θα σπάσει τη γκίνια των παραπολυμέτριων ταινιών που βασίζονται σε video games, αλλά αλήθεια, εδώ που έχουμε φτάσει θα αρκεστούμε σε ταινία που απλά βλέπεται ευχάριστα, το υποσχόμαστε.

Ο Rock θα υποδυθεί έναν ακτιβιστή που κυνηγά λαθροθήρες και μεγάλωσε από βρέφος τον George, έναν αλμπίνο γορίλα που τελικά θα στραφεί εναντίον και του ίδιου και της υπόλοιπης ανθρωπότητας. Παρέα με τον γορίλα θα βρεθούν σε έξαλλη κατάσταση ένας αλιγάτορας και ένας λύκος, γιατί ένας γορίλας μόνος του δεν φτουράει μπροστά στον Rock.

Μαζί με τον Rock πρωταγωνιστούν οι: Naomie Harris (‘Moonlight’), Joe Mangianello (‘Magic Mike’), Malin Akerman (‘Watchmen’) και Jake Lacy (‘Obvious Child’).

* To ‘Rampage: Το Απόλυτο Χάος’ θα κυκλοφορήσει στις 20 Απριλίου 2018 στις αμερικανικές αίθουσες.