LEGION

Spider-Man, Baywatch και Planet of the Apes: Τα 14 must τρέιλερ της εβδομάδας

Παραλίες τα Χριστούγεννα, ιστοί αράχνης και η τελική ευθεία για τον γαλαξία πολύ, πολύ μακριά. Για περάστε.

Και άμμο έχουμε και ιστούς έχουμε και κύκλους έχουμε και αποχρώσεις του γκρι έχουμε. Για περάστε.

WAR FOR THE PLANET OF THE APES

Δύο χρόνια μετά τα γεγονότα του ‘Dawn of the Planet of the Apes’ και αφού η μάχη μεταξύ ανθρώπου και πιθήκου δεν έχει άλλα περιθώρια αναβολής, ο Caesar βρίσκεται σε πόλεμο εκδίκησης με τον χαρακτήρα του Woody Harrelson, του οποίου ο θάνατος φαίνεται να πιστεύει ότι είναι το κλειδί για την κόρνα λήξης του χάους.

Πρεμιέρα: 14 Ιουλίου 2017

Spider-Man: Homecoming

Νο.1 μπλοκμπαστερική μας προσμονή μαζί με τη Wonder Woman για το επόμενο καλοκαίρι και βάσει τρέιλερ καλά κάνουμε και έχουμε υψηλές προσδοκίες. Breakfast Club με υπερήρωες είναι η βασική περιγραφή της ιστορίας, με τον πιο νεαρό Spider-Man που είχαμε μέχρι στιγμής, (σχεδόν) έτοιμο για τις υπερηρωικές του αποστολές, αλλά όχι και για τα λάθη που θα κάνει. Ο Tom Holland ήταν από τα καλύτερα πράγματα που κρατήσαμε από το ‘Civil War’, οπότε θέλουμε τη σόλο ταινία του πιο άμεσα κι από άμεσα.

Πρεμιέρα: 7 Ιουλίου 2017

BAYWATCH

Δε χρειάζονται περιττές περιγραφές. Το ‘Baywatch’ επιστρέφει με Rock και cameo από David Hasselhoff και Pamela Anderson.

Πρεμιέρα: 19 Μαΐου 2017

Rogue One: A Star Wars Story

To ‘Rogue One’ είναι επιτέλους μόνο λίγες μέρες μακριά, αλλά τα τρέιλερ συνεχίζουν να σκάνε. Το καινούριο μας έρχεται από την Κίνα και, σε σχέση με τα προηγούμενα, είναι σίγουρα πιο περιγραφικό σε σχέση με τη ζωή της Jyn.

Πρεμιέρα: 15 Δεκεμβρίου 2016

Transformers: The Last Knight

Transformers στον Μεσαίωνα και την Αγγλία του Β΄Παγκοσμίου Πολέμου κι ένας Optimus Prime με πολλά νεύρα.

Πρεμιέρα: 23 Ιουνίου 2017

Fifty Shades Darker

Το ‘Fifty Shades of Grey’ δεν ήταν καλή ταινία, αλλά είχε τουλάχιστον μια πρωταγωνίστρια που προσπαθούσε και μια σκηνοθέτιδα που ήταν πολύ καλύτερη από το πρότζεκτ της. Η Dakota Johnson είναι ακόμα στο παιχνίδι, αλλά με τη συγγραφέα των βιβλίων να έχει πια τον πλήρη έλεγχο των ταινιών, θα μας ευχηθούμε καλή μας τύχη.

Πρεμιέρα: 10 Φεβρουαρίου 2017

The Circle

Η Emma Watson τα βάζει με τον φαινομενικά χαρισματικό, στην πραγματικότητα απειλητικό Tom Hanks της εταιρείας Circle που επιδιώκει ουσιαστικά να φτιάξει δική του πολιτεία υπό παρακολούθηση, με τον μανδύα της new-age technology start-up. Βασισμένο στο best-seller του 2013.

Πρεμιέρα: 28 Απριλίου 2017

A United Kingdom

Πραγματική ιστορία απαγορευμένης αγάπης μεταξύ του βασιλιά της Botswana, Seretse Khama, και της λευκής Ruth Williams που θέλησε να παντρευτεί παρά τις αντιδράσεις του λαού του και τις πολύ λεπτές ισορροπίες στην Αφρική, την εποχή που το apartheid γινόταν πραγματικότητα. Επίσης αγαπάμε David Oyelowo και Rosamund Pike.

Πρεμιέρα: 17 Φεβρουαρίου 2017

Fist Fight

Ice Cube vs. Charlie Day σε μια ταινία που φαίνεται παντελώς παράλογη. Άρα δε γίνεται να μην τη δούμε.

Πρεμιέρα: 17 Φεβρουαρίου 2017

The Wall

Ψυχολογικό θρίλερ δράσης για δύο στρατιώτες που έχουν στριμωχτεί από έναν Ιρακινό ελεύθερο σκοπευτή και βρίσκονται χωρίς καμία κάλυψη πέρα από έναν τοίχο που καταρρέει μεταξύ τους. Aaron Johnson (‘Kick-Ass’) και John Cena, σε σκηνοθεσία του αξιόπιστου Doug Liman (‘The Bourne Identity’, ‘Mr. & Mrs. Smith’, ‘Edge of Tomorrow’).

Πρεμιέρα: 10 Μαρτίου 2017

 

Z: The Beginning of Everything

Η αλήθεια είναι πως ό,τι σε Fitzgerald δεν έχει και πολύ καλή ιστορία με τον κινηματογράφο. Είτε πρόκειται για μεταφορά μυθιστορήματος, είτε σε βιογραφική απόπειρα. Φωτεινή εξαίρεση ήταν η απεικόνιση της Zelda Fitzgerald στο ‘Midnight in Paris’, αλλά ήταν κι αυτή σύντομη. Το Amazon θέλει να σπάσει τη γκίνια με την καινούρια του σειρά ‘Z: The Beginning of Everything’ που θα προβληθεί το νέο έτος, με πρωταγωνίστρια την Christina Ricci κι απ’ όσο μπορούμε να κρίνουμε από το τρέιλερ, η αποστολή είναι σε καλό δρόμο.

Πρεμιέρα: 27 Ιανουαρίου 2017

Doctor Who Christmas Special

Ο Doctor Who ενώνει τις δυνάμεις του με έναν μασκοφόρο υπερήρωα για μία επική περιπέτεια στη Νέα Υόρκη, με εξωγήινους, έναν ρεπόρτερ και μια μυστήρια φιγούρα ονόματι The Ghost.

Πρεμιέρα: 25 Δεκεμβρίου

Legion

Μεταξύ ‘Iron Fist’, ‘Defenders’ και ‘Inhumans’, πολλά περιμένουμε από την υπερηρωική τηλεόραση για το 2017, αλλά έχουμε κρατήσει ξεχωριστή θέση για το ‘Legion’. Ο David Haller έχει μακράν τις πιο ενδιαφέρουσες δυνάμεις μέσα από τις πολλαπλές του προσωπικότητες από τους υπερήρωες που έχουμε αυτή τη στιγμή, μία (πολύ κυριολεκτικά) περίπλοκη ψυχοσύνθεση που έχει φοβερές σεναριακές δυνατότητες, έναν δεσμό με τους X-Men που δε γίνεται να μην εξερευνηθεί και έναν πρωταγωνιστή στο πρόσωπο του Dan Stevens που τελευταία μας δείχνει πόσο καλά ξέρει να μεταμορφώνεται.

Πρεμιέρα: 8 Φεβρουαρίου 2017

The Young Pope

Paolo Sorrentino, Jude Law, Diane Keaton και σκάνδαλα στο Βατικανό. Ανυπομονούμε και για τη σειρά και για τον ντόρο που (ελπίζουμε) να φέρει μαζί της.

Πρεμιέρα: 15 Ιανουαρίου 2017