ΣΙΝΕΜΑ

Suspiria: Το remake που φρίκαρε τους πάντες έχει επιτέλους τρέιλερ

Πόσο πολύ περιμένουμε γι' αυτήν τη χειμωνιάτικη φρίκη.

Με τόσα remakes, reboots, revivals, re-ό,τι πάρεις εκατό τα τελευταία πολλά χρόνια, το άκουσμα ενός ακόμη τέτοιου εγχειρήματος κερδίζει στην καλύτερη αποδοκιμαστικά σχόλια και στη χειρότερη τον προσδιορισμό της βλασφημίας.

Ένα remake του κλασικού υπερφυσικού θρίλερ του Dario Argento – μία από τις ταινίες που φτιάχτηκαν για τα Χριστούγεννα κι ας μην το ξέρουν – θα ανήκε για τους περισσότερους στην κατηγορία της βλασφημίας, αν η ταυτότητα του φιλμ δεν ήταν τόσο ελκυστική.

Με την υπογραφή του Luca Guadagnino του οσκαρικού ‘Call Me By Your Name’, τη μουντή παλέτα που έρχεται σε αντίθεση με την κοφτερή ζωντάνια της ορίτζιναλ σαν άλλο Upside Down, το κάστινγκ της Dakota Johnson, της Tilda Swinton, της Chloë Grace Moretz, και τον στυγνό εφιάλτη που θα ρουφήξει χαρακτήρες και κοινό σύμφωνα με τις αντιδράσεις του περασμένου μήνα από το CinemaCon, κάνουν το νέο ‘Suspiria’ το επόμενο must του τρόμου.

Πριν περάσουμε στις αντιδράσεις, να σημειωθεί ότι το 1on, φιλμ έρχεται με τις ευλογίες της Jessica Harper, της πρωταγωνίστριας της ταινίας του 1977, η οποία γύρισε μάλιστα κι έναν μικρό ρόλο-έκπληξη για το remake, και ότι 2ον, η Johnson έκανε ψυχοθεραπεία μετά τα γυρίσματα για να συνέλθει.

Λοιπόν, έχουμε και λέμε:

* To ‘Suspiria’ θα κυκλοφορήσει στις αμερικανικές αίθουσες τον ερχόμενο Νοέμβριο.

|Η ποπ κουλτούρα μέσα από εικόνες| Ακολούθησε το Ιnstagram account του PopCode.