GAMES

Έλα να ζήσουμε το απόλυτο Gaming Σάββατο στο House Twenty Four

Είσαι φανατικός gamer; "Λιώνεις" κι εσύ στην κονσόλα του Playstation 4; Τι θα έλεγες να το ζήσουμε παρέα; Πάρε μέρος στον διαγωνισμό του Oneman και έλα να περάσουμε μαζί το απόλυτο gaming Σάββατο στο House Twenty Four.

Είσαι κι εσύ από εκείνους που έχουν όλο και περισσότερες απαιτήσεις από τα παιχνίδια που παίζουν στην κονσόλα τους; Από εκείνους που δεν είναι ποτέ ικανοποιημένοι με την ταχύτητα του internet παίζοντας online κάποιο παιχνίδι ενάντια σε φίλους ή άγνωστους από όλο τον κόσμο;

Το νέο Wind Fiber έρχεται στο σπίτι σου με ταχύτητες που φτάνουν τα 100Mbps και τα 200Mbps για να καλύψουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς gamers και να κάνουν την εμπειρία του παιχνιδιού στην κονσόλα σου… διαστημική. Το δίκτυο οπτικών ινών της WIND αποσκοπεί να μιλήσει στην καρδιά των gamers που επιλέγουν να παίζουν online και επιζητούν σταθερότητα και ταχύτητα στην σύνδεσή τους.

Μια πρώτη γνωριμία με το νέο WIND Fiber και τις απίστευτες ταχύτητές του, θα έχεις το ερχόμενο Σάββατο (10/3), καθώς και το Σάββατο 31 Μαρτίου, παίζοντας μαζί μας (ή ενάντιά μας) στο House Twenty Four, τέσσερα από τα πιο διάσημα παιχνίδια των ημερών στο Playstation 4.

Αρχικά, για το πρώτο Σάββατο (10 Μαρτίου) έχουμε ετοιμάσει δύο “παιχνιδάρες”.

SPLATOON 2

Είναι ένα από τα πιο διασκεδαστικά και παράλληλα κολλητικά παιχνίδια αυτή τη στιγμή στον κόσμο. Ιδιαίτερα δε στην Ασία, το Splatoon 2 έχει κάνει ρεκόρ πωλήσεων.

Αυτό που καλείσαι να κάνεις στο παιχνίδι, είναι να βάψεις όσο μεγαλύτερο μέρος της πίστας μπορείς στο χρώμα σου και να νικήσεις την αντίπαλη ομάδα. Παίζεται online με αντιπάλους χρήστες από όλο τον κόσμο, αλλά και κόντρα στην παρέα σου, με τον κάθε φίλο σου να επιλέγει να γίνει συμπαίκτης ή αντίπαλός σου. Εκεί να δεις πλάκα.

CALL OF DUTY: WWII

Και ποιος δεν το ξέρει; Αν είσαι gamer δεν γίνεται να μην έχεις “κολλήσει” κάποια στιγμή στη ζωή σου με κάποιο Call of Duty. Εμείς σε περιμένουμε στο House Twenty Four για να παίξουμε online το Call of Duty: WWII που κυκλοφόρησε μόλις τον περασμένο Νοέμβριο, απολαμβάνοντας τις πολύ υψηλές ταχύτητες 100 και 200mbps που φέρνει η WIND.

Θα μπούμε λοιπόν “μέσα” στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και θα αντιμετωπίσουμε παίκτες από όλο τον κόσμο στο ανανεωμένο, “προσγειωμένο” multiplayer που προσφέρει το νέο Call of Duty.

Για το δεύτερο Σάββατο (31 Μαρτίου) η αδρεναλίνη χτυπάει “κόκκινο”.

NBA 2K18

Τι σου ετοιμάσαμε για πρώτο πιάτο; Το αγαπημένο μας παιχνίδι μπάσκετ, το οποίο τα τελευταία χρόνια έχει αποκτήσει άλλη αίγλη στην Ελλάδα, λόγω φυσικά και του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Ο Greek Freak μάλιστα έχει τρομερό rating στο NBA2K18 που φτάνει το 90! Άρα είναι μια καλή επιλογή οι Μπακς. Έχε το κατά νου.

Μιλάμε ξεκάθαρα για την πιο λεπτομερή απεικόνιση αθλήματος σε βιντεοπαιχνίδι, σε σημείο που σε κάνει να νιώθεις ότι βρίσκεσαι κι εσύ κάπου δίπλα από το παρκέ.

FAR CRY 5

Και για κυρίως πιάτο σου έχουμε νέο Far Cry 5. Στο νέο κεφάλαιο της δημοφιλούς σειράς Far Cry, η Ubisoft μας ταξιδεύει στην μοντέρνα Μοντάνα των ΗΠΑ, όπου μια εξτρεμιστική θρησκευτική οργάνωση έχει πάρει τον έλεγχο της περιοχής, “βαφτίζοντας” και βασανίζοντας “αμαρτωλούς”, με μόλις μια χούφτα ανθρώπων, όπως ο πάτερ Jerome, να αντιστέκονται. Ως σερίφης, στόχος σου είναι η σύλληψη του Joseph, αρχηγού της οργάνωσης Eden’s Gate, και τα τρία παιδιά του, Faith, Jacob και John, αψηφώντας τους κινδύνους για να ηγηθείς της αντίστασης και να καταρρίψεις το καθεστώς της Eden’s Gate.

Για πρώτη φορά λαμβάνοντας χώρα σε μια τόσο αναγνωρίσιμη και γεμάτη πολυποίκιλα αξιοθέατα πόλη όπως η Μοντάνα, το Far Cry 5 παρουσιάζει για αεροπλάνα, νέα όπλα, νέους τρόπους παιχνιδιού και την δυνατότητα να παίξεις όλο το story mode με έναν φίλο μέσω online co-op!

Πήρες μια γεύση για το τι ετοιμάζουμε στο House Twenty Four. Τι μένει; Να δηλώσεις συμμετοχή και να έρθεις να ζήσουμε την απόλυτη εμπειρία gaming μαζί με το νέο δίκτυο οπτικών ινών της WIND.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να δηλώσεις συμμετοχή στην παρακάτω φόρμα, σημειώνοντας ποιο από τα δύο Σάββατα προτιμάς.

powered by Typeform