GAMES

Κάν’ το όπως ο Γιάννης: Το ΝΒΑ 2Κ18 είναι κόλλημα

Το τρίτο gaming session στο House Twenty Four είχε πολύ μπάσκετ, κουβέντα γύρω από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, και περισσότερο fun από All-Star Game.

Αν υπάρχουν δύο πράγματα για τα οποία θα μπορούσαν να μιλήσουν οι τοίχοι στο House Twenty Four, αυτά θα ήταν το μπάσκετ και το gaming σε τρελές ταχύτητες. Στο σπίτι του Popcode και της 24MEDIA έχουμε παρακολουθήσει άλλωστε επικές μάχες και στα δύο αθλήματα στο πρόσφατο παρελθόν, οπότε ήρθε η ώρα να τα συνδυάσουμε.

 

Ένα -ακόμα- Σαββατιάτικο πρωινό, βρήκε δυο τυχερούς gamers να μας επισκέπτονται για να παίξουμε μπασκετάκι… στο Xbox One. O Βαγγέλης και ο Κωνσταντίνος, δήλωσαν εξαρχής φανατικοί της αγαπημένης σειράς ΝΒΑ 2Κ και γνώστες όλων των (μικρών) αλλαγών της τελευταίας του έκδοσης. Δηλωμένος οπαδός των L.A. Lakers ο ένας και των Utah Jazz (!!!) ο άλλος, δεν άργησαν να πιάσουν τα χειριστήρια στα χέρια για ένα αναγνωριστικό διπλό μεταξύ τους, μέχρι να βουτήξουν στα βαθιά νερά του online παιχνιδιού.

Φυσικά, το WIND Fiber, το νέο δίκτυο οπτικών ινών της WIND, το οποίο έχει ήδη κλέψει την καρδιά των gamers που επιλέγουν να παίζουν online και επιζητούν σταθερότητα και ταχύτητα στην σύνδεσή τους, ήταν εκεί. Και με ταχύτητες που φτάνουν τα 100 ή και τα 200Mbps, οι δυο φίλοι έμοιαζαν να αγγίζουν πρωτόγνωρα σημεία απόλαυσης στο παιχνίδι τους.

Πρωινά σνακς, καφέδες και λοιπά απαραίτητα «εφόδια» για την περίσταση βοήθησαν τον Βαγγέλη και των Κωνσταντίνο να ανακαλύψουν εκ νέου τις αλλαγές του NBA 2K18 σε σχέση με τις προηγούμενες εκδόσεις, με τη μεγαλύτερη εξ αυτών να είναι φυσικά η ύπαρξη του My Neighborhood. Μιας virtual «γειτονιάς» του online παιχνιδιού, στην οποία μπορούμε να έρθουμε ελεύθερα σε επαφή με παίκτες από όλο τον κόσμο και να τους προσκαλέσουμε σε αγώνες είτε επί προσωπικού (1 vs 1 και 2 vs 2), ή με τις ομάδες μας (και ναι, όντως ο Κωνσταντίνος έπαιζε με τους Jazz).

Οι δεινοί «NBAers» δεν έκρυψαν τον ενθουσιασμό τους για την εξέλιξη του πρωινού στο House Twenty Four, εντυπωσιάστηκαν από τις επιδόσεις του νέου δικτύου της WIND και την παντελή έλλειψη κάθε υποψίας lag στην όλη -αψεγάδιαστη- online εμπειρία τους, και μας υποσχέθηκαν περισσότερες νίκες (τελικά αποτελέσματα δεν δημοσιεύουμε, υπολείψεις δεν στηλιτεύουμε) σε κάποιο επόμενο gaming session, ίσως για το ΝΒΑ 2Κ19! Μέχρι τότε βέβαια, ορκίστηκαν σε περισσότερες ώρες προπόνησης, αλλά και στο απαραίτητο (μετά τη δοκιμή) upgrade στον εξοπλισμό τους, ώστε να απολαμβάνουν και στο δικό τους σπίτι τις επιδόσεις και τη σταθερότητα του WIND Fiber.

Aπό τις στιγμές που δεν πιστεύαμε στα μάτια μας με τις εξελίξεις του παιχνιδιού…

…μέχρι εκείνες που απλά απολαμβάναμε το παιχνίδι.

|Η ποπ κουλτούρα μέσα από εικόνες| Ακολούθησε το Ιnstagram account του PopCode.