GAMES

Σαββατιάτικο λιώσιμο με Splatoon 2 και τρελές ταχύτητες

Το πρώτο gaming session στο House Twenty Four ανήκει πλέον στο παρελθόν, οι έντονες στιγμές αγνού gaming fun και παρεΐστικης διασκέδασης όμως, δύσκολα θα ξεχαστούν.

Το Popcode οργάνωσε το τέλειο Σαββατιάτικο πρωινό για 4 τυχερούς gamers που κληρώθηκαν να επιδείξουν τα skills τους σε ένα από τα διασκεδαστικότερα online games του Nintendo Switch, το πολύχρωμο Splatoon 2. Αν θυμάσαι, πριν λίγο καιρό κάναμε μια κλήρωση για 4 φοβερά gaming sessions στο Σπίτι της 24MEDIA. Στα sessions αυτά θέλαμε να τεστάρουμε τι σημαίνει να παίζεις online με ταχύτητες οπτικής ίνας.

 

Κι αυτό γιατί στο σπίτι μας είναι εγκατεστημένο, αν δεν το έχεις πάρει χαμπάρι, το νέο WIND Fiber. Το δίκτυο οπτικών ινών της WIND το οποίο ‘μιλάει’ κατευθείαν στην καρδιά των gamers που επιλέγουν να παίζουν online και επιζητούν σταθερότητα και ταχύτητα στην σύνδεσή τους. Και με ταχύτητες που φτάνουν τα 100 ή και τα 200Mbps το επιτυγχάνει σε απόλυτο βαθμό.

Πάρε μια γεύση του τι έγινε στο πρώτο session και επανερχόμαστε.

 

Μεταξύ των πρωινών σνακς, των απαραίτητων καφέδων, αλλά και μπόλικης κουβέντας, οι 4 αναγνώστες του PopCode ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους στα Turf Wars του αγαπημένου τους παιχνιδιού, ανεβάζοντας τον ολοκαίνουριο χαρακτήρα που ανέλαβαν να χειριστούν πολλά levels στα παγκόσμια rankings, κατακτώντας μάλιστα επανειλημμένα και την κορυφή ανάμεσα στα μέλη της ομάδας τους.

Οι δύο Δημήτρηδες, ο Ηλίας και ο Θοδωρής, μας δήλωσαν εξ αρχής την αγάπη τους για την κονσόλα της Nintendo, απόλαυσαν τη φιλοξενία στο House Twenty Four και εντυπωσιάστηκαν από τις επιδόσεις του νέου δικτύου της WIND. Online παιχνίδι χωρίς ίχνος lag και με τη λέξη ‘disconnect’ να έχει διαγραφεί οριστικά από το λεξιλόγιο τους. Το δύσκολο για εμάς που βρισκόμαστε συχνά στο σπίτι είναι να αποχωριζόμαστε κάθε φορά αυτή την εμπειρία και να επιστρέφουμε στα σπίτια μας, όπου δεν έχουμε (ακόμα) εγκατεστημένη μια τέτοια γραμμή που αναδεικνύει το gaming σε απόλυτη εμπειρία. Φαντάζομαι το ίδιο θα σκέφτονταν και οι ίδιοι οι παίκτες.

 

Το τέλος του session βρήκε άπαντες με ένα τεράστιο χαμόγελο και πολλά (πάρα πολλά) wins στην προσωπική τους scorecard. Όλοι μάλιστα δήλωσαν πως εντυπωσιάστηκαν σε τέτοιο βαθμό από τις επιδόσεις και τη σταθερότητα του WIND Fiber που το θεωρούν το απαραίτητο επόμενο upgrade στον εξοπλισμό τους.

Αν θες κι εσύ να συμμετέχεις σε ένα από τα δύο εναπομείναντα gaming sessions που θα γίνουν το Σάββατο 31 Μαρτίου, δεν έχεις παρά να δηλώσεις συμμετοχή στην παρακάτω φόρμα:

powered by Typeform

Δες μερικές ακόμα φωτογραφίες από το πρώτο session!

Φωτογραφίες: Σύλβια Σαχίνη

|Η ποπ κουλτούρα μέσα από εικόνες| Ακολούθησε το Ιnstagram account του Popcode.