ΜΟΥΣΙΚΗ

Μια πανκ περιοδεία στα Βαλκάνια: On tour με τους Bandage

Ανεβαίνουμε στο πούλμαν περιοδείας της ελληνικής punk μπάντας Bandage για ένα tour 2 εβδομάδων και 6 χωρών.

Ποιοι είναι οι Bandage και γιατί τους ακολουθούμε σε μια περιοδεία στην Ευρώπη;

Πρώτον, γιατί μας αρέσει η punk και ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Οι Bandage, όπως οι ίδιοι μας συστήνονται, είναι μια punk rock μπάντα από την Αθήνα, επηρεασμένοι από τον καλιφορνέζικο punk rock ήχο της δεκαετίας του ’90 με πολλά σύγχρονα στοιχεία. Έχουν από το 2010 μέχρι σήμερα τρεις κυκλοφορίες στο ενεργητικό τους, με τελευταία το LP ‘North By Northeast’. Η μπάντα αυτό τον καιρό ετοιμάζει το υλικό για full length δίσκο που θα κυκλοφορήσει μες στο ’17, αλλά παράλληλα ξεκινούν την (τέταρτη, παρακαλώ) περιοδεία τους εκτός Ελλάδας.

Κάτι που μας φέρει στο δεύτερο λόγο, που είναι πως αγαπάμε τη μουσική, τα live, τα ταξίδια, και ό,τι μπορεί να συμβεί όταν συνδυάζονται όλα αυτά μαζί.

A photo posted by Bandage (@bndg_band) on

 

Οι Bandage ξεκινούν σήμερα την περιοδεία τους λοιπόν παρέα με τους Pale Oaks, με ένα live στο Rover στη Θεσσαλονίκη, και θα καταλήξουν στις 3 Δεκεμβρίου στο Six Dogs. Μα στο ενδιάμεσο, θα ταξιδέψουν. Θα ταξιδέψουν πολύ, και θα ταξιδέψουν καθημερινά.

Θα παίξουν στη Βιέννη και στο Novi Sad. Θα παίξουν σε τζαζ κλαμπ στη Σερβία και στο Grindhouse Skatevlub στη Σόφια. Θα βρεθούν σε ευρωπαϊκές πρωτεύουσες και στην ελληνική επαρχία. Και σε όλη αυτή τους τη διαδρομή, από κάθε στάση, θα μας γράφουν το ημερολόγιο του tour τους εδώ.

Αυτοί είναι οι Bandage:

 

Και αυτό είναι το bandcamp τους όπου μπορείς να ακούσεις και να αγοράσεις τα άλμπουμ τους.

Όλη η περιοδεία τους αναλυτικά βρίσκεται εδώ και μετά από την κάθε στάση τους, θα μοιράζονται μαζί μας και μαζί σας ό,τι όμορφο, περίεργο ή αξιοσημείωτο συνέβη. Παρέα στο πούλμαν περιοδείας των Bandage, γεμάτο με εικόνες, ιστορίες, και πανκ ήχους.

Bandage Tour: tour info | facebook | bandcamp | instagram

*Οι Bandage παίζουν απόψε στο Rover bar στη Θεσσαλονίκη μαζί με τους Pale Oaks. Το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου κλείνουν την περιοδεία τους στο Six Dogs. Κάθε μέρα θα μας γράφουν από το πούλμαν της περιοδείας.