ΜΟΥΣΙΚΗ

Κέρδισε δώρα για τα 50 χρόνια του ‘Sgt. Pepper’s’ των Beatles!

Το ‘Sgt. Pepper’ κυκλοφορεί με νέα Mixes σε Stereo και σε ήχο 5.1 Surround και οι αναγνώστες του PopCode μπορούν να κερδίσουν φανταστικά δώρα με αφορμή την επέτειο 50 χρόνων.

Ήταν πριν από 50 χρόνια, την 1η Ιουνίου, όταν ο John Lennon, ο Paul McCartney, ο George Harrison, και ο Ringo Starr άφησαν τον κόσμο άφωνο και κατάπληκτο με το Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band, ένα άλμπουμ αριστούργημα που τάραξε τα νερά και εξελίχθηκε στο πιο αναγνωρισμένο άλμπουμ όλων των εποχών. Με αφορμή την επέτειο αυτή οι Beatles κυκλοφόρησαν το ‘Sgt. Pepper’ σε ξεχωριστές ειδικές εκδόσεις στις 26 Μαΐου (Apple Corps Ltd./Capitol/USM). Το άλμπουμ είναι εκ νέου μιξαρισμένο από τον Giles Martin και τον Sam Okell σε stereo και 5.1 surround ήχο και είναι εμπλουτισμένο με πρώιμες εκδοχές από τα studio sessions, που περιλαμβάνουν 34 ακυκλοφόρητες ηχογραφήσεις.

Με αφορμή αυτή την επέτειο, και δεδομένης της αγάπης μας για τη μπάντα, στο PopCode κάναμε δύο αφιερώματα: Στο ένα, ο Θέμης Καίσαρης έγραψε για την ιστορία του μυθικού ‘A Day in the Life’ και στο άλλο ο Γιάννης Σαμούρκας κατέγραψε την επιδραση του άλμπουμ σε αυτά τα 50 χρόνια από την κυκλοφορία του.

Και τώρα, σου δίνουμε την ευκαιρία να κερδίσεις φανταστικά Beatles δώρα. 1 CD ‘Sgt. Pepper’s’ στην επετειακή επανέκδοσημε το νέο stereo mix και τα πρωτότυπα session tracks, ένα t-shirt (large) και δύο tote bags.

Δήλωσε συμμετοχή παρακάτω:

(Σημείωση: Το PopCode δεν αναλαμβάνει έξοδα αποστολής, οι νικητές θα πρέπει να παραλάβουν τα δώρα από τα γραφεία μας.)

ΚΙ ΑΛΛΟΙ BEATLES

Τι θα λέγαμε αν έβγαινε σήμερα το ‘Sgt. Pepper’s’ των Beatles;
A Day in the Life: Οι Beatles μίλησαν κι ο κόσμος βυθίστηκε σε όνειρο
Θανάσης Κρεκούκιας: Οι δικοί μου Beatles
Οι καλύτερες συναυλίες των Beatles ήταν στις κερκίδες
Top-20: Τα αγαπημένα μας των Beatles