ΜΟΥΣΙΚΗ

Stop the Jungle: Έχουμε το καινούριο promo video του Λέοντα (αποκλειστικά)

Ο 'Πρώτος Ρόλος' όνομα και πράγμα του νικητή του X-Factor σε μουσική Γιώργου Θεοφάνους είναι πλέον στον αέρα. Και το Youtube.

Για να το πάμε ορθολογικά, πριν πούμε ή ακούσουμε το οτιδήποτε καλό θα ήταν να κάνουμε τις απαραίτητες συστάσεις. Λοιπόν, έχουμε και λέμε.

Ανδρέα Λέοντα aka Νικητή του X-Factor aka Ντροπαλό Λιοντάρι τα παιδιά. Παιδιά, ο Ανδρέας Λέοντας (δεν συνεχίζω το σιδηρόδρομο, ήδη νιώθω σαν να γράφω μεξικάνικο σήριαλ).

Σούπερ. Και τώρα, ας περάσουμε στο παρασύνθημα. Ή μάλλον στο ευρηματικό ‘σύνθημα’ που σκαρφίστηκαν ο μέντορας Γιώργος Θεοφάνους και ο στιχουργός Νίκος Μωραΐτης για την μεγάλη έξοδο του Αντρέα Λέοντα στο ελληνικό μουσικό στερέωμα. Τον ‘Πρώτο Ρόλο’.

Δεν ξέρουμε αν πηγή έμπνευσης για το συγκεκριμένο τραγούδι ήταν η πρώτη θέση του νικητή του X-Factor που κατέκτησε ο Αντρέας έναντι του Ίαν ή η φετινή εμφάνιση του τραγουδιστή στο Φωταέριο μαζί με Νατάσσα Θεοδωρίδου και Χρήστο Μενιδιάτη δεν μπορούσε παρά να συνδυαστεί με ένα τραγούδι-οιωνό του τι πρόκειται να γίνει σε μερικά χρόνια από τώρα. Ίσως, να είναι και τα δύο μαζί. Ίσως να μην είναι και τίποτα από αυτά. Μπορεί να ήταν και ζωδιακό το θέμα.

*Φωνή Άσης Μπήλιου*

‘Τα λιοντάρια θέλουν να έχουν τον πρώτο ρόλο στη ζωή όσων τους περιβάλλουν’.

Εντάξει, κάψιμο. Επιστροφή στη φύση και τον Λέοντα που μέλλει να μας κάνει να δούμε το pop με άλλο μάτι*. Πρώτος Ρόλος. Πρώτο Promo Βίντεο. Πρώτη αποκλειστικότητα του Popcode στα xfactorika ζητήματα. Μία μαγεία.

Αντρέα, δείξε μας λίγο γιατί βγήκες νικητής.

*Σε ό,τι αφορά το code, δηλώνουμε για την ώρα, αμετάπιστοι.