ΛΙΣΤΕΣ

4 τραγούδια που πρέπει να ακούσεις αυτή την εβδομάδα

To PopCode διαλέγει τα κομμάτια που βγήκαν αυτή την εβδομάδα και αξίζουν την προσοχή μας.

Μέσα στο μουσικό χάος το PopCode έψαξε, άκουσε, ξεχώρισε και χώρισε σε 4 κατηγορίες τα κομμάτια που πρέπει να ακούσουμε για αυτή την εβδομάδα.

Οι κατηγορίες μας είναι το κάτι παλιό, το κάτι καινούριο, το κάτι δανεισμένο και το κάτι μπλε και πολλές φορές καταπατώνται χωρίς καμία προειδοποίηση.

Γιατί έτσι.

SOMETHING OLD

Έχουμε καιρό να ακούσουμε για αυτούς τους περίεργους ανθρώπους γι αυτό και τους τιμάμε με ένα αγαπημένο κομμάτι.

SOMETHING NEW

Θα είναι σαν να είναι Oasis, αλλά δεν θα είναι.

O Noel Gallagher είναι ακόμη μαλωμένος με τον αδερφό του και έβγαλε καινούριο δίσκο ‘Who Built the Moon?’ με τη καινούρια του μπάντα και τη συμμετοχή δύο πρώην μελών των Oasis. Εμάς μας αρέσει πιο πολύ το κομμάτι που απαντά στην ερώτηση του άλμπουμ.

SOMETHING BORROWED

O Tom Waits δανείζεται από τον εαυτό του ξαναβγάζοντας τη δισκογραφία από το 1999 και το ‘Mule Variations’ μέχρι το ‘Bad As Me’ του 2011. Αυτή την εβδομάδα διέθεσε το ‘Real Gone’ του 2004 και ειδικά σε αυτό το άλμπουμ έχει κάνει ανεπαίσθητα και αισθητά remix. Αγαπημένο-αγαπημένο το ‘Dead and Lovely’.

SOMETHING BLUE

Συμπεριλάβαμε την Bjork την προηγούμενη εβδομάδα και θα τη συμπεριλάβουμε με χαρά και αυτή, τώρα που έβγαλε ολόκληρο το άλμπουμ της ‘Utopia’. Η ενστικτώδης μας επιλογή ακούγοντάς το είναι το κομμάτι ‘Paradise’, όνομα που βαδίζει αρμονικά με τον τίτλο του άλμπουμ.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ

Ο Channing Tatum ζει το όνειρο στο νέο κλιπ της P!nk