ΜΟΥΣΙΚΗ

Τι και αν δεν έγινε ταινία η δικιά μας ιστορία;

Οι Kulamacus μαζί με τον Δημήτρη Μακαλιά τραγουδούν την ερωτική ιστορία όλων των απανταχού ζευγαριών από την εποχή του 'Αδάμ και της Εύας'.

Εμάς το όνομά τους μας θυμίζει τον πειρατικό σταθμό του Στάθη Ψάλτη, οι ίδιοι ορκίζονται ότι είναι η μουσική που θέλουν να κάνει τους φίλους να χορεύουν σαν να ήρθε το τέλος της ανθρωπότητας. Οι Kulamacus είναι η Αιμιλία Φασιλή, ο Γιάννης Συνοδινός (τύμπανα), ο Λουκάς Νίκου (μπάσο), Γρηγόρης  Έξαρχος (τενόρο σαξόφωνο), Μάρκος Καραβάς (άλτο σαξόφωνο) και ο Πάνος Κουτσουβέλης (κιθάρα), ο οποίος μάλιστα είναι ο κύριος συνθέτης και στιχουργός του γκρουπ.

Μόλις κυκλοφόρησαν λοιπόν το άλμπουμ ‘Kulaland’, δεύτερο κατά σειρά μετά το ντεμπούτο τους ‘Ίδιο Υλικό’. Ένα από τα τραγούδια του ‘Kulaland’ είναι το ‘Αδάμ και Εύα’ στο οποίο συμμετέχει και ο Δημήτρης Μακαλιάς. Δεν είναι δύσκολο να το ξεχωρίσει κανείς, αφού η ιστορία που αφηγείται είναι η ιστορία των ερώτων μας. Το χαρωπό τραγούδι συνοδεύεται από ένα επίσης χαρωπό και χρωματιστό βίντεοκλιπ, τόσο ωραίο όσο και τα υπόλοιπα κλιπ που μας έχουν χαρίσει ως τώρα οι Kulamacus.

Ο Δημήτρης και η Αιμιλία είναι συγκρίνουν τον έρωτά τους με τους Bonnie και Clyde, τον Πάρι και την Ελένη, τον Αδάμ και την Εύα, τη Μάριον και τον Ρομπέν των Δασών. Κάθε ζευγάρι πιστεύει ότι η ιστορία του είναι μοναδική και όμως ζευγάρια υπάρχουν από την αρχή της ιστορίας του κόσμου. Αν είσαι ερωτευμένος όμως σου αρκεί να το νομίζεις. Έτσι και το τραγούδι λέει ότι δεν πειράζει που το αίσθημά μας δεν έγινε ταινία, εμείς το ζούμε στο μέγιστο.

|Η ποπ κουλτούρα μέσα από εικόνες| Ακολούθησε το Ιnstagram account του Popcode.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

Ξεσκεπάζοντας την απάτη του ‘Όταν Σου Χορεύω’
Αποδομώντας τη Μάντισσα