SKAI
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Voice of Greece: Ποια είναι η Ελισάβετ Αθανασιάδου που εντυπωσίασε κριτές και τηλεθεατές

Η διαγωνιζόμενη στο Voice of Greece ανάγκασε τον Κωνσταντίνο Αργυρό να γράψει δύο ποίηματα γι' αυτή. Ακόμα κι έτσι όμως, αποφάσισε να τον απορρίψει.

Η φετινή ανανεωμένη πρεμιέρα του Voice of Greece τράβηξε μέγαλο μέρος της προσοχής των τηλεθεατών τόσο το Σάββατο όσο όμως και την Κυριακή. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός που ήρθε αντικαθιστώντας την Ελεονώρα Ζουγανέλη είναι προφανώς το ένα θέμα συζήτησης.

Ταυτόχρονα, είχαμε την εμφάνιση του Νίκου Μουτσινά που κέρδισε εντυπώσεις αλλά όχι βαθμούς (aka κριτές) και αποχώρησε από τη συνέχεια της διοργάνωσης με ένα εμφατικό 4-0. Σε αντίθεση όμως με τη φιλότιμη προσπάθεια του γνωστού παρουσιαστή, υπήρξαν κάποιοι άλλοι εκ των διαγωνιζόμενων που τα κατάφεραν και με τους κριτές αλλά και με τις εντυπώσεις. Κάτι τέτοιο έγινε και με την περίπτωση της Ελισάβετ Αθανασιάδου.

Η Ελισάβετ Αθανασιάδου και η μάχη των coaches

Εκείνη είναι που βγήκε στη σκηνή του Voice και ερμήνευσε εντυπωσιακά το “Just walk away” κερδίζοντας τη συμμετοχή της στην επόμενη φάση. Πρώτα γύρισε ο Κωνσταντίνος Αργυρός και αμέσως μετά η Έλενα Παπαρίζου για να γυρίσουν στο τέλος και οι Σάκης Ρουβάς και Πάνος Μουζουράκης. Αυτό που έμελλε να γίνει στο τέλος ήταν να επιλέξει ποιον από τους 4 θα προτιμούσε να γίνει ο coach της.

Στη μάχη ρίχτηκαν κατά βάση οι Κωνσταντίνος Αργυρός και Πάνος Μουζουράκης. Ο πρώτος μάλιστα προσπάθησε να πείσει της Ελισάβετ Αθανασιάδου με ένα ποίημα που λογικά θα είναι υποψήφιο για Νόμπελ (ίσως όχι Λογοτεχνίας αλλά κάτι του στιλ χημείας κτλ). Τελικά, εκείνη επέλεξε, όχι ακριβώς παράλογα, την Έλενα Παπαρίζου. Το αν αυτό θα της βγει σε καλο αναμένουμε να το δούμε σε λίγο καιρό.