OUTCAST

‘Outcast’: Δες απόψε τον πρώτο εξορκισμό, live στο Facebook

Ο πιλότος της νέας σειράς του δημιουργού του 'Walking Dead' σε αποκλειστική πρώτη προβολή μέσω facebook.

Ελπίζω να μη νομίζατε ότι το FOX θα μας αφήσει χωρίς Ρόμπερτ Κερκμαν τις δύσκολες αυτές μέρες του καλοκαιριού. Ο δημιουργός του ‘The Walking Dead’ φέρνει άλλη μια ιδέα του στη μικρή οθόνη, τώρα που δε θα έχει και ζόμπι κιόλας.

Στο ‘Outcast’ δεν έχουμε ζόμπι λοιπόν αλλά έχουμε εξορκισμούς και άλλα υπερφυσικά γεγονότα. Ένας ιερέας πιστεύει πως είναι στρατιώτης του Θεού στον πόλεμο ενάντια στις σκοτεινές δυνάμεις του κόσμου (τον παίζει ο Φιλ Γκλένιστερ του ‘Life on Mars’), ενώ ο πρωταγωνιστής (Πάτρικ Φιούτζιτ του ‘Almost Famous’) είναι ένας άντρας που αναζητά την προσωπική λύτρωση, καθώς απομονώνει τον εαυτό του για να σταματήσει να προκαλεί κακό στους ανθρώπους γύρω του.

Είσαι έτοιμος για λίγη δαιμονική δράση αυτό το καλοκαίρι; Ακόμα καλύτερα, είσαι έτοιμος για λίγη δαιμονική δράση απόψε κιόλας;

Καλά νέα, επειδή το FOX, που θα προβάλει τη σειρά στην Ελλάδα, θα παίξει live στο Facebook τον πιλότο απόψε, Παρασκευή 20 Μαϊου, στις 23.00. Είναι η πρώτη μετάδοση νέας τηλεοπτικής σειράς μέσω Facebook Live.

 

Εδώ περισσότερες πληροφορίες για το live.

Για όποιον χάσει το live η σειρά κάνει κανονικά πρεμιέρα 6 Ιουνίου στο FOX. Και όταν φτάσει εκείνη η ώρα, ο Κωνσταντίνος Αμπατζής θα μας πει περισσότερο μιας και είδε τη σειρά στο Λονδίνο και δήλωσε ευχάριστα τρομαγμένος.

Καλό εξορκισμό να έχουμε.