Instagram Survivor
BUZZ

Survivor 2022: Ποιος είναι ο νέος Τριαντάφυλλος των Διάσημων

Η χθεσινή πρεμιέρα του Survivor είχε αγωνίσματα, έπαθλα και φυσικά τις πρώτες δολοπλοκίες. Πώς όμως σχολιάστηκε στο Twitter;

Ίσως, είναι κάποιου τύπου περίεργο συμβόλαιο όλες οι συζητήσεις που κάνουμε για το Survivor να συνδέονται με τις συζητήσεις όσον αφορά τα lockdowns και τις καραντίνες. Χθες ήταν ακόμη μία τέτοια περίπτωση. Τη δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων το δημοφιλές reality επιβίωσης έκανε τη μεγάλη πρεμιέρα του ενόσω η ελληνική κοινωνία βρίσκεται σε εορταστική διάθεση υπό τη σκιά όμως των επερχόμενων νέων μέτρων και της καραντίνας.

Οι 24 νέοι παίκτες του Survivor έκαναν μαζί με τον Γιώργο Λιανό την τηλεοπτική τους απόβαση στις εξωτικές ακτές του Άγιου Δομίνικου. Ξεχώρισαν ήδη στα αγωνίσματα ή στον χαρακτήρα τους οι Βαλάντης, Θανάσης Βισκαδουράκης, Μυριέλλα Κουρέντη, Απόστολος Ρουβάς, Σάββας Κάλφας και κυρίως η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου που αν έπρεπε να βρούμε έναν πρωταγωνιστή του πρώτου επεισοδίου, σίγουρα θα ήταν αυτή.

Στο αγωνιστικό επίπεδο πάντως είχαμε μία πολύ εντυπωσιακή πρώτη Survivor σύγκρουση μεταξύ Διάσημων και Μαχητών η οποία κρίθηκε μάλιστα στις λεπτομέρειες με τελικούς νικητές την ομάδα των Μαχητών και με σκορ 10-9. Xάρη στη νίκη τους οι τελευταίοι εξασφάλισαν, την ερχόμενη εβδομάδα, την παραμονή τους στον Άγιο Δομίνικο, καθώς επρόκειτο για ένα αγώνισμα για ασυλία.

Αμέσως μετά το πρώτο αγώνισμα του Survivor, είχαμε και το πρώτο συμβούλιο του νησιού όπου οι ηττημένοι Διάσημοι έπρεπε να υποδείξουν τον πρώτο διαγωνιζόμενο που θα βρεθεί στον τάκο και θα διεκδικήσει την ψήφο του κοινού. Το τελικό αποτέλεσμα έβγαλε υποψήφιο τον Βαλάντη.

Ο τελευταίος δέχτηκε την απόφαση των συμπαικτών του χωρίς παράπονα. ««Νομίζω πως το περίμενα αυτό το αποτέλεσμα. Τουλάχιστον αγωνιστικά ήμουν ο πιο αδύναμος κρίκος. Το ότι έφερα έναν πόντο για την ομάδα μου δε λέει τίποτα. Ίσως, οι συμπαίκτες μου να είδαν κάτι που στη συνέχεια λόγω της ηλικίας μου και της κούρασής μου ή της ψυχολογίας μου (που αυτό το καιρό είναι πεσμένη) να τους οδήγησε σε αυτό το αποτέλεσμα. Αυτό που σκέφτομαι πάντα είναι οι συμπαίκτες μου».

Το Twitter για το Survivor

Το πρώτο επεισόδιο του Survivor φαίνεται ότι τράβηξε το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού αλλά και του Τwitter. Προς το παρόν βέβαια αυτό που κυριάρχησε ήταν πάνω από όλα η νοσταλγία για τις προηγούμενες ομάδες αλλά προφανώς είναι θέμα χρόνου να επιστρέψουμε στα γνωστά.

Πάντως, ήδη ο Θανάσης Βισκαδουράκης αρχίζει να θυμίζει…Τριαντάφυλλο και ο Βαλάντης να θυμίζει Αλέξη Παπά. Το μέλλον θα δείξει αν ισχύουν αυτά που ψυχανεμιζόμαστε.