QUIZ

Χαρά, θυμός ή αηδία; Ποιος χαρακτήρας του ‘Inside Out’ είσαι;

Με αφορμή το Πιξαρικό αριστούργημα, φτιάξαμε το απόλυτο τεστ προσωπικότητας.

Είναι κάποιες φορές που θες να τα σπάσεις όλα, άλλες φορές που φοβάσαι τη σκιά σου, φορές που νιώθεις πως τίποτα δεν έχει νόημα, και μετά είναι κι εκείνες οι φορές που πιστεύεις πως όλα πάνε απλά τέλεια.

Όλοι έχουμε μέσα μας όλες αυτές τις τάσεις φυσικά, όμως πάντα κάτι επικρατεί παραπάνω. Για περισσότερα πάνω σε αυτό μπορείς απλά να δεις το ‘Inside Out’ (‘Τα Μυαλά Που Κουβαλάς’), μια απίστευτη περιπέτεια μέσα στο μυαλό ενός μικρού κοριτσιού, όπου τα συναισθήματα είναι χαρακτήρες και ζουν την πιο τρελή περιπέτεια.

H ταινία φτιάχνει έναν ολόκληρο θεαματικό χάρτη για το πώς λειτουργεί το μυαλό, τόσο γεμάτη με φανταστικές λεπτομέρειες που αξίζει να κάνει κανείς πλήρη χρήση των δυνατοτήτων της Nova. Όπως το να μπορείς να κάνεις εγγραφή του προγράμματος για να το δείς με το πάσο σου ή όσες φορές θες. Ή το pause & play, που σε βοηθά να σταματήσεις το live πρόγραμμα και να επιστρέψεις ανά πάσα στιγμή, ή το rewind, που γυρνάει πίσω σε όποιο σημείο θες να ξαναδείς- και θα το θες.

Το ‘Inside Out’ κέρδισε Όσκαρ πέρσι, όπως αναμενόταν από τη στιγμή που κυκλοφόρησε, και φυσικά την είχαμε υμνήσει κι εμείς όταν βγήκε στις αίθουσες. Τώρα, που προβάλλεται στα Novacinema (που κάθε Παρασκευή στις 21.00 προβάλλει μεγάλα μεταγλωττισμένα blockbusters για όλη την οικογένεια), διαθέσιμη και σε Nova On Demand χωρίς καμία επιπλέον χρέωση επιστρέφουμε στην ταινία για να μάθουμε ποιος από τους χαρακτήρες-συναισθήματα μας χαρακτηρίζει περισσότερο.

Κάνε το κουίζ: