GAME OF THRONES

Φωτογραφίες της Maisie Williams αποκαλύπτουν spoiler για την Arya Stark

Προχωράς με δική σου ευθύνη.

Εάν ο τίτλος δε σε σταμάτησε, λάβε υπόψη την παρούσα εισαγωγή ως την τελευταία σου προειδοποίηση. Εάν δε θες να έχεις ιδέα για τον 7ο κύκλο του ‘Game of Thrones’ που γυρίζεται αυτή τη στιγμή, ώρα να βγεις από το ποστ. Ακολουθούν spoilers.

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΑΡΘΡΟ ΠΕΡΙΕΧΕΙ SPOILERS ΓΙΑ ΤΟΝ 7o ΚΥΚΛΟ GAME OF THRONES

“A girl is Arya Stark of Winterfell. And I’m going home.”

Τα είπε το κορίτσι. Έκανε μία στάση για να σκοτώσει 2-3 Frey, αλλά η καρδιά έλεγε Winterfell. Επειδή όμως με την εξαίρεση του Varys και του Littlefinger δεν έχουμε συνηθίσει τους χαρακτήρες να αυξάνουν ταχύτητες στη συγκεκριμένη σειρά – ειδικά στην περίπτωση της Arya και της Daenerys που καίνε κάρβουνο οι γλυκές μου – οι παρακάτω φωτογραφίες από τα γυρίσματα μας εξέπληξαν ευχάριστα.

Αυτή τη στιγμή η παραγωγή βρίσκεται είτε στο τέλος γυρισμάτων του 1ου επεισοδίου, είτε στις αρχές του 2ου, αλλά η Arya λογικά βρίσκεται ήδη σπίτι της. Οι παραπάνω φωτογραφίες της Maisie Williams τραβήχτηκαν στο Corbet της Βόρειας Ιρλανδίας και συγκεκριμένα στα Linen Mill Studios που αναλαμβάνουν γυρίσματα για πολλές διαφορετικές μονάδες ταυτόχρονα.

Η Williams φοράει κουστούμι πολύ κοντά στα ρούχα που φόρεσε πέρυσι ο Jon Snow, όταν εκείνος αποφάσισε να παραμείνει στον Βορρά για να πάρει πίσω το Winterfell. Επίσης βρίσκεται στο ίδιο σετ που πριν λίγες μέρες φωτογραφήθηκε ο Kit Harington με τον Jeremy Podeswa, τον σκηνοθέτη των δύο πρώτων επεισοδίων του ερχόμενου κύκλου.

Άλλη μία φωτογραφία από το ίδιο σημείο που φωνάζει Βορρά και Winterfell είναι αυτή της Bella Ramsey ως Lyanna Mormont.

Την Bella την είδαμε πρόσφατα στο Instagram με τον Kristofer Hivju, οπότε για την επιστροφή της βασίλισσας της καρδιάς μας δεν είχαμε καμία αμφιβολία.

A photo posted by Kristofer Hivju (@khivju) on

Έχουμε να δούμε τον Jon και η Arya μαζί από τον πιλότο της σειράς, αλλά η σχέση τους είχε παρουσιαστεί ως μία από τις πιο στενές στο Σταρκέικο, με τον Jon να της χαρίζει την αγαπημένη της Needle.

Αν το reunion του με τη Sansa μας συγκίνησε, στο επόμενο με την Arya μάλλον θα πρέπει να επιστρατεύσουμε μέχρι και χαρτί τουαλέτας.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

Η Maisie Williams αντιδρά στα σενάρια της 7ης σεζόν ‘Game of Thrones’
Θέλουμε την Lyanna Mormont στον Σιδερένιο Θρόνο