GAME OF THRONES

‘Game of Thrones’: 11 φωτογραφίες από το επεισόδιο που όλοι περιμένουμε

Το ‘Game of Thrones’ έχει παράδοση στα 9α επεισόδια και το ‘Battle of the Bastards’ φαίνεται ότι δε θα απογοητεύσει.

Ο φετινός κύκλος του ‘Game of Thrones’ μας κακόμαθε μέχρι τα μισά του, οπότε όταν μπήκαμε σε ρυθμούς περασμένων σεζόν κάπως μας κακοφάνηκε.

Όπως μας έχει συνηθίσει σε όλες τις σεζόν μέχρι τώρα όμως, με εξαίρεση τον περσινό κύκλο που άναψε τα αίματα με το 8ο επεισόδιο, το 9ο ‘Battle of the Bastards’ έρχεται για να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Εάν δε θες να ξέρεις ούτε ελαφρά – πανάλαφρα όμως – spoilers για το επεισόδιο πριν το δεις, ώρα να βγεις από το άρθρο και να ανανεώσουμε το ραντεβού μας για το live chat μας το βράδυ της Δευτέρας.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Το άρθρο περιέχει spoilers από το 9ο επεισόδιο της 6ης σεζόν ‘Game of Thrones’.

Αν βρίσκεσαι ακόμα εδώ τότε κατά πάσα πιθανότητα έχεις ήδη δει το trailer, έχεις ξεσηκωθεί και περιμένεις το πολυαναμενόμενο ντου της δικαίωσης στο Winterfell. Πριν περάσουμε στις φωτογραφίες, ας ευχηθούμε όλοι μαζί να τελειώνει επιτέλους το μαγάρισμα στον ιστορικό τόπο του οίκου Stark.

Εδώ δε χωράνε αστείοι μεσότιτλοι. Μόνο εμείς και οι απέναντι.

Λίγα τα ψωμιά

Προετοιμαζόμαστε

ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ

Κάθε εβδομάδα, ο έκτος κύκλος Game of Thrones έρχεται στην οθόνη σου αποκλειστικά από τα κανάλια Novacinema. Κάθε νέο επεισόδιο προβάλλεται ταυτόχρονα με την Αμερική στις 04:00 μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής στα κανάλια Novacinema. Με τη νέα δυνατότητα εγγραφής γράψε το επεισόδιο και απόλαυσε το με τον πρωινό σου καφέ όποτε εσύ θες. Και για όσους θέλουν να έχουν την πλήρη εικόνα του 6ου κύκλου κάθε Σάββατο παρακολουθούμε και τη νέα εκπομπή «After The Thrones» για περισσότερες πληροφορίες για το κάθε επεισόδιο της σειράς.