GAME OF THRONES

Game of Thrones: Αυτή θα είναι η πιο αναπάντεχη συνάντηση της 8ης σεζόν

Δύσκολα θα μάντευες αυτή την εξέλιξη.

Ανεβασμένος αναμένεται να είναι ο τουρισμός φέτος στο King’s Landing, παρά την επέλαση του Χειμώνα όπως προειδοποιούσε τους τελευταίους αιώνες ο οίκος Stark.

Εάν δεν θες να ξέρεις ποιοι αγαπημένοι σου (και μη) χαρακτήρες αράζουν στην πρωτεύουσα του Westeros πριν σφαχτούν, ώρα να αποχωρήσεις. Ακολουθούν πιθανά spoilers για το ‘Game of Thrones’.

Σου είπαμε και λίγες μέρες νωρίτερα ότι η σειρά έχει επιστρέψει στο πεδίο της μητέρας των μαχών. Δηλαδή στο Dragonpit. Την περίοδο εκείνη η παραγωγή ετοίμαζε την περιοχή της Italica της Ισπανίας που δανείζει τα ερείπιά της για το παλιό σπίτι των δράκων, αλλά το Winter Is Coming μόλις το πήγε ένα επίπεδο παρακάτω, κάνοντας ρεπορτάζ για τα μέλη του καστ που έχουν θεαθεί εκεί γύρω.

Μέχρι στιγμής έχουν εντοπιστεί οι αναμενόμενοι (με εξαίρεση την Emilia Clarke και τη Lena Headey που παίζουν τη Daenerys και τη Cersei αντίστοιχα):

Maisie Williams (Arya), Sophie Turner (Sansa), Isaac Hempstead Wright (Bran), Peter Dinklage (Tyrion), Nikolaj Coster-Waldau (Jaime), Joe Dempsie Gendry), John Bradley (Sam), Liam Cunningham (Davos), Conleth Hill (Varys), Kit Harington (Jon Snow) και Iain Glen (Jorah).

Έχουν εντοπιστεί όμως και άλλοι, πολύ λιγότερο αναμενόμενοι:

Ο Vladimir Furdik που υποδύεται τον Night King δεν είναι ακριβώς μη αναμενόμενος γιατί αργά ή γρήγορα, μάλλον θα έφτανε στο King’s Landing για το απόλυτο face-off (ιδανικά και για μια Viserion vs. Drogon ματσάρα). Αλλά μαζί είναι και ο Tom Wlaschiha. Ναι, ο Jaqen H’ghar!

Για να σε μπερδέψουμε ακόμη περισσότερο, οι φαν έχουν δει στην περιοχή και την Faye Marsay. Ναι, τη Waif εννοούμε.

 

Κάπου εδώ να θυμίσουμε ότι κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της 6ης σεζόν, οι παραγωγοί είχαν ξαμολύσει στο σετ την Sibel Kekelli με τα ρούχα της Shae για να προκαλέσουν σύγχυση στους φαν που τριγυρνούσαν εκεί γύρω. Οπότε δεν αποκλείεται να πρόκειται και για μια τέτοια περίπτωση εδώ.

Πόσο τέλειο θα ήταν όμως να δούμε τους Faceless Men να πολεμούν πλάι στους υπόλοιπους εναντίον του Night King; Η δολοφονική ομάδα από το Braavos έχει υπάρξει τόσο διαχωρισμένη από τους White Walkers στην αφήγηση, που είναι δύσκολο να τους φανταστούμε στον ίδιο χώρο.

|Η ποπ κουλτούρα μέσα από εικόνες| Ακολούθησε το Ιnstagram account του PopCode.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ GAME OF THRONES:

Game of Thrones: Μία φωτογραφία μαρτυρά μια απρόσμενη επιστροφή
Κι αν ο Azor Ahai δεν είναι καν άνθρωπος; Αυτή η θεωρία του ‘GoT’ θα σε φρικάρει
Αυτή η θεωρία για τον Night King θα σε πάρει με το μέρος του (αν δεν είσαι ήδη)