GAME OF THRONES

Αυτά τα βίντεο πίσω από τις κάμερες του ‘Game of Thrones’ περιέχουν νέες σκηνές

Κάστρα, παραλίες, δράκοι και ένας εκπαιδευόμενος Maester στο Hogwarts.

Ένα μικρό παράπονο που έχουμε από την παραγωγή του ‘Game of Thrones’ είναι τα πολύ λιγοστά bloopers που μας αφήνουν να δούμε κάθε φορά που κυκλοφορούν νέα DVD της σειράς. Αντίθετα με αυτά όμως, το HBO δε μας στέρησε ποτέ ματιές στον τρόπο που φτιάχνεται το σόου.

Από τις ειδικές κατασκευές των σκηνικών μέχρι τα γυρίσματα σκηνών που συζητήθηκαν, το δίκτυο χτίζει τον κόσμο του Westeros και μας προσκαλεί κάθε φορά να παρακολουθήσουμε τη διαδικασία.

Στο νέο βίντεο που δημοσίευσαν στο Youtube, μπορείς να δεις ένα μικρό αλλά τρομερά εντυπωσιακό μέρος της ανάπτυξης των εφέ από την ομάδα του επικεφαλής Sam Conway, όχι μονάχα από σεζόν που έχουν περάσει, αλλά και από τον ερχόμενο κύκλο. Αυτό σημαίνει ότι μπορείς να δεις στιγμιότυπα από σκηνές που κοντοζυγώνουν:

Μόλις είδες τη Daenerys να καβαλά τον δράκο της, είτε για μάχη, είτε για να φτάσει με στιλ στο πατρικό της στο Dragonstone.

Είδες επίσης ένα πανοραμικό καρέ από ένα σετ που μυρίζει τεράστια μάχη.

Και ένα καρέ από πυρκαγιές που ανάβουν σε ένα καράβι –

– των Greyjoy.

Ακόμη, κυκλοφόρησε ένα βίντεο που αφορά στα λεπτομερή κουστούμια της σειράς και τον ουσιαστικό ρόλο που παίζουν στο σύμπαν του Westeros και τις ερμηνείες των ηθοποιών, κι εμείς πήραμε κάποια screencaps από νέες σκηνές που συμπεριλήφθηκαν από τα γυρίσματα.

(Ας ξεκινήσουμε με τον Sam στο Hogwarts).

Στο μεταξύ, το HBO κυκλοφόρησε και αρκετές ακόμα επίσημες φωτογραφίες.

(Ας ξεκινήσουμε με τον Iron Man την Daenerys).

* Το ‘Game of Thrones’ κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στη Nova στις 16 Ιουλίου.