GAME OF THRONES

Game of Thrones: Ένα concept art προδίδει μυστικό του 7ου κύκλου

Ένα μικρό teaser μιας σκηνής που θέλουμε να δούμε.

Με τη Maisie Williams να μας προειδοποιεί ότι ο 7ος κύκλος θα κλείσει με ένα “τεράστιο cliffhanger” και τρεις μεγάλους παίκτες του καστ να έχουν ολοκληρώσει τα γυρίσματά τους για φέτος,

Peter Dinklage is done filming for GOT S7.  He dyed his hair red today for his new movie: Avengers – Infinity War.

A photo posted by gotseason7_news (@gotseason7_news) on

βρισκόμαστε και επισήμως στην τελική ευθεία για την πρεμιέρα της επόμενης σεζόν που θα μας έρθει το κατακαλόκαιρο και θα σας γράφουμε από τις παραλίες.

Προς το παρόν είναι χειμώνας και εδώ και στο Westeros, οπότε για να μην παγώσει περισσότερο το κλίμα φρόντισε να φύγεις από το ποστ αν δε θες να ξέρεις το παραμικρό. Ακολουθούν spoilers.

Παρακάτω θα δεις ένα concept art που διέρρευσε στον συνήθη ύποπτο Reddit. Για τους μυημένους στο τεράστιο σύμπαν του GRRM, το φωτορεαλιστικό γραφικό που αναπαριστά τον Tyrion, τον Bronn και τον Jon Snow σε μια τοποθεσία που δεν έχουμε δει ακόμα στη σειρά, παραπέμπει στο Dragonpit, το μέρος όπου κρατούσαν οι Targaryen τους δράκους τους κατά τη δυναστεία τους.

Σ’ αυτήν την περίπτωση όμως δε χρειάζονται εικασίες. Το ζουμ στη γωνία του γραφικού σε μια άλλη φωτογραφία, δεν αφήνει περιθώριο για αμφιβολίες.

Το Dragonpit στα βιβλία είναι ερείπιο όπως αναπαριστάται και στη φωτογραφία, αλλά για να βρίσκεται εκεί ο #TeamDany Tyrion με τον Bronn, κατά πάσα πιθανότητα θα χρησιμοποιηθεί ξανά από την πρώην τελευταία Targaryen, ή τουλάχιστον μπορούμε να υπολογίζουμε ότι κάποια σημαντική σκηνή θα λάβει χώρα στο πάλαι ποτέ καταφύγιο των δράκων.

Η παρουσία του Jon Snow δε μας εκπλήσσει μετά το μεγάλο spoiler που περιμέναμε από τη σειρά και τελικά μας ήρθε λίγους μήνες νωρίτερα, αλλά θα έχει ενδιαφέρον να δούμε εάν θα βρεθεί στον χώρο αυτόν γνωρίζοντας την πραγματιή του καταγωγή ή όχι.

Περιμένουμε τις προβλέψεις σου για την παραπάνω σκηνή στα σχόλια.